Ads Top

Η επόμενη μεταγραφή υπέρβαση Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό!


Τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πώς θα απογειώσει ακόμη περισσότερο τον Παναθηναϊκό μετά τον Μπέικον..

Η... τρέλα για τον Ολυμπιακό, ο Μήτογλου και ο επόμενος NBAer! Πώς γύρισε τούμπα το κλίμα στο Τριφύλλι σε μία βραδιά, ο παίκτης που περίμενει ακόμα στο... τηλέφωνο για να έρθει Ελλάδα και η επόμενη κίνηση που θα δυναμώσει ακόμα πιο πολύ το ρόστερ του Ράντονιτς.




Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πριν από λίγο καιρό το κόλπο γκρόσο και ο κόσμος του Παναθηναϊκού πλέει σε πελάγη ευτυχίας πλέον. 

Εκεί, όπου οι προπονητές είχαν εισηγηθεί την απόκτηση του Τζέικ Λέιμαν, ο ίδιος τα πήρε μετά το ναυάγιο στο Βερολίνο απέναντι στην Αλμπα και ανέτρεψε το σκηνικό. Αφησε τον Λέιμαν να περιμένει μία κλήση, που δεν ήρθε ποτέ και αποφάσισε την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον, παρότι είχε μπει απαγορευτικό λόγω χαρακτήρα.

Ο Γιαννακόπουλος είναι δικαιωμένος 100%, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει από νίκη σε νίκη και ο κόσμος του έχει «τρελαθεί» και ονειρεύεται πολύ περισσότερα πράγματα. Ηδη μάλιστα δεν είναι μακριά από το να εξαντλήσει τα εισιτήρια για τα ντέρμπι της 30ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.



Και ενώ μάλιστα είναι στο βάθος η προοπτική να αποκτηθεί ένας παίκτης για την φροντ-λάιν με την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου να είναι η ιδανική. Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή η τιμωρία του διεθνούς παίκτη και αν έχει πέσει στα μαλακά, ο Παναθηναϊκός θα πάει να τον πάρει. Ειδάλλως από το 2023 θα κινηθεί για έναν πάουερ-φόργουορντ, που να του κάνει την διαφορά. Είτε από το ΝΒΑ, είτε από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Πάντως, το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και θα ξεκινήσει νέα προσπάθεια, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάει για έναν ακόμη Μπέικον. Τον αυθεντικό θα τον έχει, αφού υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μπορεί, λοιπόν, να πάρει έναν ακόμη πολύ ποιοτικό παίκτη, ώστε να αρχίσει να βλέπει και πάλι με αξιώσεις τα υψηλά πατώματα της Ευρωλίγκας.



Έναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Μάικ Τζέιμς ή τον Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι. Ή ακόμη και τον Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν.

Ο Γιαννακόπουλος πάντα δείχνει την μεγάλη του αγάπη για το «τριφύλλι» και δεν αποκλείεται να κάνει μία ακόμη υπέρβαση, ειδικά μάλιστα αν τα πράγματα με το ΟΑΚΑ πάνε έτσι όπως πρέπει να πάνε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.