Ads Top

«Ήμουν μέσα στον τοκετό! Ήθελα να...» - Η πρώτη δήλωση Ίαν Στρατή μετά τη γέννηση της κόρης του


Πιο ευτυχισμένος και χαμογελαστός από ποτέ ο Ίαν Στρατής μετά την γέννηση της κόρης του - Πώς περιέγραψε όσα έζησε στη γέννα μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο Ίαν Στρατής έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του στην κάμερα του gossip-tv.




H Διονυσία Ζαπατίνα συνάντησε τον πρωταγωνιστή της ταινίας Army Baby, Ίαν Στρατή στην avant premiere και εκείνος με συγκίνηση αλλά και με διάχυτη τη χαρά του, μίλησε τόσο για την ταινία όσο και για τον ερχομό της κόρης του.

«Αυτή την ταινία δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί κυρίως ήρθε πολύ συγχρονισμένα με το δικό μου παιδί και επίσης γιατί είναι η πρώτη μου ταινία οπότε είναι πολύ σημαντική για μένα. Είναι και προφητική γιατί είχα κάνει και μια πρόβα», είπε γελώντας.

«Αυτή η ταινία θα αρέσει πάρα πολύ στον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς έχουμε πολύ ταλαντούχους συνεργάτες και θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα». Όσο για το πώς άφησε την μικρούλα στο σπίτι για να είναι απόψε εκεί; 



«Επειδή το ήξερα μια εβδομάδα τώρα, ήμουν προετοιμασμένος. Η μικρή κοιμάται και είναι το καλύτερο μωρό του κόσμου», είπε εμφανώς συγκινημένος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.