Ads Top

«Η διπλή μεταγραφή Μοντεστό στον Ολυμπιακό τον Γενάρη!»


Ποιον...έφερε στον Ολυμπιακό και ποιον αγοράζει για 10 εκατ. ευρώ - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα

Ο Γάλλος θα έχει έναν ιδιαίτερο... ρόλο στις κινήσεις του Ιανουαρίου. Πώς εμπλέκεται με την πρώτη μεταγραφή που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι και για ποιον παίκτη θα φέρει μεγάλη πρόταση; Έρχονται άμεσα εξελίξεις...




Με γοργούς ρυθμούς κινούνται τα μεταγραφικά θέμα στο Λιμάνι, καθώς οι Πειραιώτες θέλουν στο διάστημα της διακοπής λόγω του Μουντιάλ να σφίξουν την ομάδα τους αγωνιστικά, με πλάνο και αγωνιστική πειθαρχία, αλλά και να την ενισχύσουν εκεί που χρειάζεται!

Γιατί το ρόστερ είναι εμφανές ότι χρειάζεται στόπερ, εξτρέμ, αλλά και δεξιό μπακ μετά από την αποχώρηση των Βρσάλικο και Άβιλα. Για αυτό και στο Λιμάνι έσπευσαν κι έκλεισαν τον Ροντινέι, αφού είναι γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος είναι με το 1,5 πόδι στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα οι Πειραιώτες είχαν την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στη λίστα τους και την προηγούμενη σεζόν, όταν στον σύλλογο ήταν ακόμα ο Φρανσουά Μοντέστο! Από τη λίστα που είχε αφήσει ο Κορσικανός στα γραφεία της ΠΑΕ, πριν αποχωρήσει, επανέφεραν στο προσκήνιο τον Ροντινέι οι Ερυθρόλευκοι.



Μάλιστα, αυτό που έφτασε στα αυτιά τού sportdog, είναι ότι ο Μοντέστο επεδίωξε να πάρει στην Μόντσα τον Ροντινέι πριν από λίγο καιρό, αλλά τον πρόλαβε ο Ολυμπιακός! Που κινήθηκε πιο μεθοδικά και, προφανώς, έχει άλλη προοπτική (όπως και εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής) για να προσφέρει στον παίκτη. Για αυτό και υπέγραψε μαζί του.

Να πούμε κι ένα τελευταίο, μια και πιάσαμε το σχήμα "Ολυμπιακός-Μοντέστο-μεταγραφές": Η μοναδική ομάδα που μπορεί να διαθέσει ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για τον Σισέ, που οι Πειραιώτες μετά τη λήξη του Μουντιάλ θέλουν να τον πουλήσουν, είναι η Μόντσα. Που διαθέτει πορτοφόλι και θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ τον χειμώνα.



Προσοχή εδώ: Δεν κάνει καμιά χάρη ο Μοντέστο στον Ολυμπιακό με τον Σισέ, γιατί ο Σενεγαλέζος είναι στα γήπεδα του Κατάρ, σε άριστη ηλικία, μπαρουτοκαπνισμένος σε συνθήκες πρωταθλητισμού και συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει ένα νέο κίνητρο στην καριέρα του. Σωστά ζητάει 10 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για την παραχώρησή του (τυπικά εκκινεί από τα 8 εκατ. ευρώ). Και ο Μοντέστο, σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στην πιάτσα, θα τα προσφέρει...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.