Ads Top

Η τεράστια επένδυση Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό!


Πόσα εκατομμύρια έχει βάλει μέσα σε 10 χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό - Ζαλίζει το ποσό, ξεπερνάει κάθε φαντασία...

Περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ έχουν ήδη καταβληθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο στη δεκαετή ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό.




Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκήρυξε ακόμα μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία αυτή τη φορά είναι ύψους 9,5 εκατ. ευρώ και πρόκειται για τη μεγαλύτερη που έχει προκηρυχθεί από το 2018. Είναι μάλιστα η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες, αφού είχε προηγηθεί ακόμα μία τον περασμένο Μάιο ύψους 5 εκατ. ευρώ, που καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Στα 10 χρόνια που ασχολείται με τον Παναθηναϊκό ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, έχουν υπάρξει 23 ΑΜΚ, με 24η αυτή που ήδη "τρέχει" και τα χρήματα που έχουν μπει συνολικά στην "πράσινη" ΠΑΕ ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ.



Το συντριπτικό μέρος του ποσού αυτού έχει καταβληθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Εξαίρεση αποτελούν τα περίπου 4 εκατ. ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί από φίλους του Τριφυλλιού μέσω των συνδρομών στο σωματείο λαϊκής βάσης "Παναθηναϊκή Συμμαχία". Επιπλέον ένα ποσό είχε εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ από την "Άμεση Στήριξη" που είχε ιδρύσει ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου και είχαν δοθεί από άλλους επιφανείς φίλους της ομάδας, όπως ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο αείμνηστος Θοδωρής Βασιλάκης κι όχι μόνο. 



Ουσιαστικά όμως, τα χρήματα που έχει βάλει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό, από την προσωπική του περιουσία, έχουν ήδη ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ, αν συνυπολογιστεί και η αγορά του προπονητικού κέντρου της ομάδας, του "Γ.Καλαφάτης", καθώς και τα έργα βελτίωσης και του εξοπλισμού του, τα οποία έχουν κοστίσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ.  
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.