Ads Top

Ενδιαφέρον από εξωτερικό για Άβιλα και Καμαρά!


Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για Άβιλα και Καμαρά, πόσα χρήματα μπορούν να μπουν στα ταμεία του Ολυμπιακού..

Δημοσίευμα αναφέρεται στο μέλλον του Γκονζάλο Άβιλα, την πρόταση από την Πολωνία, αλλά και στον Αμπουμπακάρ Καμαρά και το ενδιαφέρον από την Τουρκία.




Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Εστεπόνα της Ισπανίας και προετοιμάζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν, με σκοπό να παρουσιαστεί καλύτερος και έτοιμος να διεκδικήσει την κορυφή στη Superleague.

Ο Μίτσελ έχει πάρει μαζί του τους παίκτες που υπολογίζει για την επανέναρξη και όσοι είναι εκτός πλάνων του έχουν μείνει στην Ελλάδα και βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας. 



Ένας από αυτούς είναι ο Γκονζάλο Άβιλα, αλλά και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι φαίνεται να απασχολούν ομάδες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Άβιλα απασχολεί έντονα ομάδα από την Πολωνία, η οποία φέρεται να είναι η Ρακόβ των Ελλήνων Σβάρνα και Παπανικολάου και που αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός μπακ λοιπόν φέρεται να έχει πρόταση στα χέρια του για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.



Την ίδια ώρα όσον αφορά του Καμαρά την περίπτωση και εκείνος έχει κρούσεις για να φύγει τον Ιανουάριο. 

Ο στράικερ των Πειραιωτών έχει πρόταση από την Τουρκία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. 

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους Τούρκους που ενδιαφέρονται (χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο σύλλογος), το όνομά του εμπλέκεται και σε φήμες που τον συνδέουν με μετακίνηση στην Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.