Ads Top

Κάμπινγκ στη θάλασσα, παιχνίδια στο νερό: Οι κοινές διακοπές Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη


Το βίντεο από τις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες - Για πρώτη φορά μαζί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, το φημολογούμενο νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz
Το 2017 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος γνωρίστηκαν στο Survivor και... φάνηκε απευθείας πως ερωτεύτηκαν παράφορα. Οι πράξεις τους μιλούσαν από μόνες της. Δεν θα ξεχάσουμε που στα γενέθλια της Ευρυδίκης στον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος της χάρισε την ζακέτα του.




Από την μέρα που αποχώρησαν, λοιπόν, και ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι, οι δυο τους άρχισαν να κάνουν στενή παρέα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σε βραδινές εξόδους τους ή σε κοινές αποδράσεις τους στα ελληνικά νησιά.

Το ζευγάρι τηρούσε σιγή ιχθύος όσον αφορά την προσωπική του σχέση, μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 που αποκάλυψαν επιτέλους πως είναι μαζί. Σήμερα, 5 χρόνια μετά, το ζευγάρι έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με φήμες να οργιάζουν γύρω από το πρόσωπο της Ευρυδικής Βαλαβάνη και του νέο της συντρόφου, Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος είναι πρώην πασίγνωστης ηθοποιού και πρώην κολλητής της Ευρυδίκης.



Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση αυτή, αλλά τόσο κάποια σχόλια που αντάλλαξαν δημόσια κάτω από αναρτήσεις τους στο instagram, όσο κι ένα βίντεο της ίδιας της Ευρυδίκης στον προσωπικό της λογαριασμό στο tiktok «φωνάζουν».

Οι δυο τους, μαζί με μεγάλη παρέα, πέρασαν τρεις μαγευτικούς καλοκαιρινούς μήνες σε ελληνικά νησιά κάνοντας σερφ, τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι πρωίας στην παραλία.



Το βίντεο της Ευρυδίκης μοιάζει με ταινία
@iamevridikivalavani Epic Summer 🐚 Epic Times 🏄🏻‍♀️ Epic people 🤙🏽 #crete #cretegreece #summer #greece #surf #epic #greekislands ♬ πρωτότυπος ήχος - evridiki_valavani


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.