Ads Top

Ποιος Μαρσέλο; Η νέα «μεταγραφή» Μίτσελ στον Ολυμπιακό!


Δεν είναι η εμφάνιση του Μαρσέλο η μεγάλη είδηση για τον Ολυμπιακό.. Δείτε ποιος παίκτης αποτελεί την μεγάλη «μεταγραφή» του Μίτσελ..

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρόμητου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 4-1 για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο οι περισσότεροι στέκονται, κατά βάση, σε δύο γεγονότα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.




Το ένα είναι η πολύ καλή απόδοση ου Μαρσέλο που πέτυχε και δύο γκολ και το άλλο, στο οποίο θα σταθούμε είναι η επανεμφάνιση του Κώστα Φορτούνη που άφησε υποσχέσεις τόσο στον Μίτσελ όσο και στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό και μάλιστα έμοιαζε να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στα θέλω του Ισπανού προπονητή, ο οποίος τον είχε και στην προηγούμενη του θητεία αλλά, κυρίως έδειξε πως έχει οικειότητα με τους συμπαίκτες του, λες και έπαιζε όλο αυτό το διάστημα.



Συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη και την οργάνωση του παιχνιδιού και οι συνεργασίες του με τους συμπαίκτες ήταν καθοριστικές ως προς την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά της διοργάνωσης και παράλληλα γέμισε αισιοδοξία όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν και τον κράτησαν στην ομάδα.

Aν μη τι άλλο μια... νέα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.