Ads Top

Σοβαρός τραυματισμός για Πέλκα στο Χαλ-Γουότφορντ!


Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες - Πόσους μήνες θα μείνει εκτός δράσης

Ως restart αντιμετώπισε τη Χαλ ο Δημήτρης Πέλκας, αλλά δεν του πάνε τα πράγματα όπως θα τα ήθελε. Δεν είναι καλή αυτή η διετία για εκείνον.




Πέρυσι η σεζόν για εκείνον ξεκίνησε και τελείωσε με τραυματισμό, ενώ ενδιάμεσα ήταν πολλά τα ματς που έπαιζε μόνο ως αλλαγή. 

Επέλεξε να πάει στη Χαλ ως δανεικός και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Η Championship άλλωστε είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο.

Χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα για να βρει τα πατήματά του, αλλά ο Πέλκας αγωνιζόταν βασικός τους τελευταίους μήνες. 



Ξεκίνησε και στο τελευταίο ματς με τη Γουότφορντ, αλλά εκεί έγινε γρήγορα αλλαγή λόγω τραυματισμού. Τελικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό.

Ο Πέλκας υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως το πρόβλημά του θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες. Αυτό δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλιτσάλι. Η μαγνητική έδειξε πως έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.



Από τη στιγμή που ο παίκτης είναι δανεικός, λογικό να σκεφτεί κανείς πως μπορεί να τεθεί και θέμα διακοπής του δανεισμού του. Σε πρώτη φάση κάτι τέτοιο δεν έχει πέσει στο τραπέζι. 

Ο Ατζούν, άλλωστε, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή. Τον πιστεύει αρκετά και πιθανότατα θα τον στηρίξει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.