Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Ξαφνική εγκυμοσύνη για πρωταγωνίστρια


Βόμβα στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», η είδηση που ανατρέπει τα πάντα..

Μπορεί ο Σασμός να έχει σταματήσει να βρίσκεται στον αέρα αυτές τις μέρες λόγω εορτών, ωστόσο επιστρέφει δυναμικά από το νέο έτος και όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές και θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.




Σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσανο και το περιοδικό Τηλέραμα, ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια πού δύσκολη στιγμή και θα χάσει κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια του.

Έγκυος η...

Κι αυτό γιατί η Τζένη τον ενημερώνει πως είναι έγκυος, μια είδηση που θα σκάει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, τη χειρότερη χρονική στιγμή, καθώς ο Νικηφόρος έχει δεθεί με την Νάντια και δείχνει διαρκώς το ενδιαφέρον του απέναντί της, ωστόσο εκείνη είναι ξεκάθαρο πως τον χρησιμοποιεί, με σκοπό να μπει στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής.



Η Τζένη λοιπόν μέρα με την μέρα συνειδητοποιεί πως ο πρώην της έρχεται όλο και πιο κοντά με την Νάντια για αυτό και θα κάνει τα πάντα για τους χωρίσει. Έτσι λοιπόν, αποφασίζει να πει πως είναι έγκυος, με τον Νικηφόρο, στο άκουσμα της είδησης αυτής, να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί και να "παγώνει".

Ο ίδιος, παρόλο που την αγαπά, της λέει πως δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, όμως η Τζένη δεν υποχωρεί.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα παιχνίδι της κι όχι μια πραγματική εγκυμοσύνη της, καθώς χρησιμοποιεί το υποτιθέμενο μωρό που περιμένει προκειμένου να μείνει ο Νικηφόρος στο πλευρό της και να είναι ξανά μαζί. 



Όμως, δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί αυτό το ψέμα, που θα έχει ολέθριες φυσικά συνέπειες, όπως κι αυτό το νέο ζευγάρι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.