Ads Top

Έπαιξε στο Μουντιάλ και γεμίζει τα ταμεία στον Ολυμπιακό!


Το Μουντιάλ αλλάζει τα δεδομένα και αύξησε τις τιμές - Ποιος αποχωρεί και πόσα εκατομμύρια φέρνει στα ταμεία

Το Κατάρ αλλάζει τα δεδομένα και αυξάνει τις τιμές. Ποιος φεύγει και με πόσα;

Στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού επικρατεί συνωστισμός και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ήταν αρνητικοί σε πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή τους στη συγκεκριμένη θέση.




Πιο συγκεκριμένα, στο διάστημα που έχει επιστρέψει ο Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών δεν δείχνει να προτιμά τις λύσεις των Κουντέ και Αντρέα Μπουχαλάκη, ενώ αντίθετα δείχνει να κατασταλάζει σε αυτές των Εμβιλά και Χουάνγκ όσον αφορά το αρχικό σχήμα.

Επίσης υπάρχουν παίκτες που μέχρι τώρα δεν πάρει πολλές ευκαιρίες, οι οποίοι προσεχώς θα αναμένεται να πάρουν λεπτά συμμετοχής για να δείξουν αν μπορούν να προσφέρουν (Κασάμι, Σαμασεκού).



Για το λόγο αυτό στον Ολυμπιακό δεν θα ήταν αρνητικοί σε κάποια πρόταση (ικανοποιητική) σχετικά με τον Πιέρ Κουντέ και τον Μπουχαλάκη.

Στα συν των «ερυθρόλευκων» είναι το γεγονός πως ο Καμερουνέζος μέσος βρισκόταν στα γήπεδα του Κατάρ με την εθνική του ομάδα και αυτό βέβαια έχει να κάνει με το μέλλον του.



Ο παίκτης αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Καμερούν και παρότι δεν αγωνίζεται πολύ στον Ολυμπιακό με τα χρώματα της χώρας του παίζει κανονικά.

Αυτό συνεπάγεται πως αρκετά μάτια τον είδαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ίσως κάποια πρόταση για αυτόν έρθει.

Επομένως, αυτό είναι ζήτημα που οι Πειραιώτες καλούνται να διαχειριστούν, καθώς εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να δουλέψουν και τις αποχωρήσεις για να ελαφρύνουν το ρόστερ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.