Ads Top

Πειθαρχική δίωξη σε Ολυμπιακό για ανακοίνωση μετά το Αιγάλεω!


Με τι κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, με ποια άρθρα έχει κληθεί σε απολογία..

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε την ακόλουθη Πειθαρχική Δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την ανακοίνωση όπου γίνεται λόγος περί επανεξέτασης των πρωταθλητών στο πρωτάθλημα της Super League 2.




Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της έβαλλε κατά των ανθρώπων που διοικούν τη Super League 2, έκανε λόγο για ευτελισμό και πλήρης γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου και έθεσε υπό αμφιβόλω τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε την ακόλουθη Πειθαρχική Δίωξη.

Η ανακοίνωση:

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε την ακόλουθη Πειθαρχική Δίωξη.



-Σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν (ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 05/12/2022).

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.