Ads Top

Έχασε κιλά, έκανε πλαστική: Δες πως είναι σήμερα η Έλενα από το «The Bachelor»


Είμαστε σίγουροι πως θα την επέλεγε σίγουρα ο Αλέξης Παππάς όπως είναι σήμερα.. 
Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Έλενα Παπαμεθοδίου.




Την γνωρίσαμε αλλιώς στο Bachelor και αλλιώς τη συναντήσαμε αφού εκτός από τα κιλά που έχασε μετά το τέλος του ριάλιτι, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής (29-04) για λόγους υγείας αλλά και αισθητικής έκανε πλαστική στη μύτη της.






«Έκανα πλαστική στη μύτη. Το πήρα απόφαση, γιατί όταν δε μου αρέσει κάτι πάνω μου θέλω να το αλλάζω. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα με το διάφραγμά μου. Έτσι, μαζί με το διάφραγμα αποφάσισα να κάνω και πλαστική. Δε μου άρεσε κιόλας η μύτη μου οπότε πήρα την απόφαση να το κάνω. Και πριν είχα κατακτήσεις και τώρα.

Ο κόσμος με αναγνωρίζει στον δρόμο. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη. Πριν μπω στο Bachelor είχα μια σχέση που τα είχα δώσει όλα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε μου φέρθηκε καλά. Χωρίσαμε και το τελείωσα εγώ», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.




Η Έλενα έχει χάσει και πολλά κιλά. Είναι ο ίδιος alegro χαρακτήρας όμως αποφάσισε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά που τη βάραιναν.






Έγινε λοιπόν αυτό που ήθελε σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της, χάνοντας πάνω από δέκα κιλά. Με σωστή διατροφή και άσκηση, η Έλενα κέρδισε ακόμα μία κορυφή από εκείνες που είχε βάλει ως στόχο.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.