Ads Top

«Έβαλαν την Δαλάκα 45 δευτερόλεπτα κι εμάς...» - Το μήνυμα παίκτη Survivor για την Δαλάκα πριν το Survivor All Star (vid)


Ξεκίνησαν ήδη οι καβγάδες πριν καν ξεκινήσει το Survivor All Star - Ποιος παίκτης έστειλε μήνυμα για την Δαλάκα - Δείτε τι αναφέρει

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Survivor All Star που σύντομα έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες. 




Ήδη τα πρώτα trailer έχουν γυριστεί και μόλις ολοκληρωθούν όλα, οι παίκτες θα πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και οι αγώνες.

Από την άλλη ήδη έχει γίνει γνωστό το πως θα χωριστούν είναι ομάδες. 

Στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. 

Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης. 

Ενώ, ακόμη 5 πρόσωπα ανακοινώθηκε επίσημα πως μπαίνουν στο παιχνίδι.


Ξεκίνησαν οι "φυτιλιές" στο Survivor All Star - Το μήνυμα που στάλθηκε και αφορούσε την Κατερίνα Δαλάκα



Λίγο πριν την πρεμιέρα και πριν καν οι παίκτες μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Δομινικανή Δημοκρατία, ένα μήνυμα που στάλθηκε προκάλεσε αναστάτωση, και σίγουρα πονοκέφαλο στον Ατζούν. Οι ίντριγκες όπως φαίνεται όχι μόνο θα ξεκινήσουν από το πρώτο επεισόδιο, αλλά πριν καλά καλά πατήσουν το πόδι τους στις παραλίες.



Σύμφωνα με το Πρωινό μας, ένας παίκτης που δεν εμφανίζεται στο trailer και δεν θα πάει στο Survivor All Star, έστειλε μήνυμα σε άλλον παίκτη που δεν είναι σίγουρο πως θα πάει στο παιχνίδι, και του σχολίασε τα trailer. Πιο συγκεκριμένα το trailer της Κατερίνας Δαλάκα.

Το μήνυμα αυτό λοιπόν γράφει «Ρε έβαλαν την Δαλάκα να παίζει 45 δευτερόλετπα και όλοι οι άλλοι παίζουν 10 δευτερόλεπτα. Τα είδες; Εσύ πήγες;»



Στην εκπομπή λοιπόν, έκατσαν και βλέποντας τα trailer εντόπισαν ποιος έχει τον λιγότερο χρόνο, και ποιος τον περισσότερο. Όπως ανακάλυψαν, ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει τον λιγότερο, δηλαδή μόνο 5 δευτερόλεπτα, ενώ τον περισσότερο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.