Ads Top

Οι 4 επόμενες μεταγραφές μετά τον Μαντσίνι στον Ολυμπιακό!


Ο Μαντσίνι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έρθει στον Ολυμπιακό - Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις, ποιος ο ρόλος του Ανιγκό

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ντάνιελ Μαντσίνι που θα αποτελέσει τη δεύτερη χειμερινή προσθήκη μετά τον Ροντινέι.




Το σήριαλ της μεταγραφής του Αργεντινού εξτρέμ φαίνεται να παίρνει τέλος, καθώς μετά τα Χριστούγεννα θα οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Κρατώντας τις μεταγραφικές του μηχανές ζεστές, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την υλοποίηση του μεταγραφικού του πλάνου. Αυτό περιλαμβάνει την απόκτηση σίγουρα ενός στόπερ, ενός αριστερού μπακ και ενός εξτρέμ. Το νεότερο που έχει προκύψει από τους Πειραιώτες είναι η σκέψη που υπάρχει για την προσθήκη ενός ακόμα φορ.



Όμως οι κινήσεις αυτές είναι αλληλένδετες και με τις αποχωρήσεις που θα γίνουν στον Ολυμπιακό. Να υπενθυμίσουμε ότι από το υπεράριθμο ρόστερ, οι μόνοι που έχουν αποχωρήσει είναι οι Λαλά, Κούτρης και Γιάννης Μασούρας.

Την μπαγκέτα του μεταγραφικού σχεδιασμού κρατάει εξ΄ολοκλήρου ο Ζοσέ Ανιγκό. Ο πολύπειρος διευθυντής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της ενίσχυσης της ομάδας. 

Το έργο του 61χρονου Γάλλου είναι πολύ δύσκολο, αλλά ο ερυθρόλευκος οργανισμός φαίνεται να του έχει εμπιστοσύνη. 

Στόχος του είναι να μην επαναληφθούν τα λάθη του καλοκαιριού και στην ομάδα να έρθουν παίκτες που θα είναι στηρίγματα και για την επόμενη χρονιά.



Μεγάλο όπλο του Ανιγκό είναι μεγάλη γνώση της γαλλικής αγοράς και όχι μόνο. Η ατζέντα του είναι γεμάτη από ονόματα από πολλές αγορές της Ευρώπης.

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται με ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.