Ads Top

Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβυζάς: Οριστικός χωρισμός! Υπέγραψαν το διαζύγιο 3 μήνες μετά το γάμο


Οριστικό το τέλος στη σχέση τους - Ποια είναι η αλήθεια για τον χωρισμό τους, πώς οδηγήθηκαν στο διαζύγιο..

Σα "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Παναγιώτη Τριβυζά λίγο πριν η αθλήτρια μπει στο Survivor All Star. Το πρώην πλέον ζευγάρι καβγάδισε με αποτέλεσμα εκείνη να φύγει από το σπίτι τους.




Τρεις μήνες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και η είδηση έχει σχολιαστεί πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες.


Το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Χρυσαειδή - Τριβυζά και το διαζύγιο





«Σκέψου σε τι αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Σταυρούλα. Τώρα είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει και να δώσει μια απάντηση σε περίπτωση που προκύψει μια δήλωση περαιτέρω. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα παιδί που είναι αρκετά συγκρατημένος κι επειδή μου έκανε εντύπωση πώς κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου έβγαινε, υποστήριζε, μιλούσε παντού, έστελνε μηνύματα και βλέπω τώρα έναν άντρα αρκετά πληγωμένο…

Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό», ειπώθηκε από την Μαρία Αντωνά μάλιστα, στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο αθλητής σχετικά με το χωρισμό τους.



Σήμερα επίσης, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι ήδη έχει υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου τους με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να ετοιμάζεται να μπει στο Survivor All Star. Ωστόσο, να σημειωθεί πως σίγουρο είναι ότι το ριάλιτι δεν είναι ο λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.