Ads Top

Σασμός Spoiler 9/11: Ανατροπή! Αυτός παίρνει τα κτήματα του Άγγελου


Μεγάλη ανατροπή στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» - Δείτε σε ποιον γράφει τα κτήματα του Άγγελου η Αργυρώ τελικά..

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός.




Σασμός επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha σαρώνει στην τηλεθέαση έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί.


Ανατροπή – Σε αυτόν γράφει τα κτήματα του Άγγελου η Αργυρώ



Αστέρης και Αργυρώ συμμαχούν κρυφά απ’ όλους προκειμένου να καταλαγιάσει το μίσος ανάμεσα στις οικογένειές τους, ενώ αργότερα το σπίτι της Καλλιόπης τυλίγεται στις φλόγες.



Η διαθήκη του Άγγελου προκαλεί έκπληξη σε όλους και ιδιαίτερα στην Καλλιόπη. Η ανατροπή είναι μεγάλη καθώς τα κτήματα που κατάφερε να πάρει ο γιατρός από τους Σταματάκηδες, περνούν τώρα στην κατοχή της Αργυρώς, με την Καλλιόπη να είναι έξαλλη που πέρασαν στα χέρια των Βρουλάκηδων.

Το μίσος της είναι μεγάλο και είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όσα έδωσε στον γιατρό.

Ο Παύλος από την πλευρά του είναι ενθουσιασμένος που ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της οικογένειας των Σταματάκηδων ανήκει πλέον στους Βρουλάκηδες, ενώ κερνάει στο καφενείο για τις χαρές τους μεταξύ άλλων τον Μαθιό και τον Αστέρη.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης προσπαθούν να βρουν μία λύση για να προλάβουν το κακό που πάει να γίνει, ενώ ο δεύτερος συναντιέται με την Αργυρώ για να μιλήσουν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Της προτείνει μάλιστα να γράψουν όλη την περιουσία που κληρονόμησαν από τον Άγγελο στον γιο της τον μικρό Πετρή καθώς αυτός δεν εμπλέκεται, όπως είναι λογικό, στα τελευταία γεγονότα.





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.