Ads Top

«Βόμβα» στην ελληνική showbiz: Γνωστή τραγουδίστρια παντρεύτηκε κρυφά επιχειρηματία;


Οι αντιδράσεις των συγγενών της και η απόφαση για τον γάμο - Δείτε τι έχει συμβεί, ποια είναι η αλήθεια..

Η απόφαση του ζευγαριού και η αντίδραση των συγγενών της τραγουδίστριας

Η Πάολα είναι και πάλι ευτυχισμένη στη ζωή της, με την πασίγνωστη τραγουδίστρια να έχει στο πλευρό της τον επιχειρηματία Λάζαρο Βαφειάδη.




Ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου διατηρεί μάλιστα ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης. 

Η Πάολα, πλην των συναυλιών που πραγματοποιεί κατά καιρούς ανά την Ελλάδα, μένει επίσης μαζί του και, παράλληλα, κάνουν σχέδια για το μέλλον.


Η απόφαση για γάμο και η αντίδραση των συγγενών της





Άνθρωποι από το περιβάλλον της καλλιτέχνιδας επισημαίνουν, ότι η σχέση αυτή έχει όλες τις βάσεις, για να αντέξει στον χρόνο και στα προβλήματα. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, και όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, αποφάσισε να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Το ενδεχόμενο του γάμου του, άλλωστε, έχει συζητηθεί αρκετές φορές ανάμεσά τους, καθώς σε κάθε περίπτωση ζουν κάτω από την ίδια στέγη και η συγκατοίκησή τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Πολύ κοντινές πηγές της Πάολας, όπως επισημαίνεται, πληροφόρησαν πως πήγε, μάλιστα, στην Χαλκιδική, ώστε να ανακοινώσει τα ευχάριστα στους ανθρώπους της.



Πρώτη το έμαθε η κόρη της, Παολίνα, που σπουδάζει στο ΑΠΘ και είναι μια άριστη φοιτήτρια. Η ίδια συγκινήθηκε στο άκουσμα του γάμου της μητέρας της, καθώς τη βλέπει ευτυχισμένοι, με τους υπόλοιπους συγγενείς της επίσης να την «πνίγουν» στις αγκαλιές και τη μεγάλη τελετή να αναμένεται.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.