Ads Top

Μεγάλο τζάκι, εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα: Σπάνια πλάνα από το νέο σπίτι Άρη Σοϊλέδη-Μαρίας Αντωνά (pics)


Η θέα από το νέο σπίτι του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά είναι πραγματικά εντυπωσιακή.. Δείτε φωτογραφίες και από το εσωτερικό του σπιτιού..

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σόϊλέδης διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τους ενώ παράλληλα βρίσκονται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τον γάμο τους, χωρίς να έχουν αποκαλύψει ακόμη την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.




Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor μετά το τέλος του ριάλιτι είχε ανακοινώσει τον γάμο του με την Μαρία Αντωνά ο οποίος και αναβλήθηκε, μιας και το ζευγάρι δεν είχε τον απαραίτητα χρόνο για να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες.

Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό είχε αναφέρει πως βρίσκεται και στη διαδικασία της μετακόμισης, ενώ πλέον έχουν μετακομίσει στο νέο του σπίτι το οποίο μας έχουν δείξει μέσα από ελάχιστες φωτογραφίες στο Instagram. 



Η Μαρία Αντωνά έχει ήδη διαλέξει το αγαπημένο της σημείο στο σπίτι και θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια λοιπόν,  σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, το βράδυ της Τετάρτης 2/11 κάθισε στο μπαλκόνι της για να χαλαρώσει και να χαρεί την εντυπωσιακή θέα του νέου της σπιτιού αγναντεύοντας την απέραντη θάλασσα.

Δες το στιγμιότυπο



Πρόσφατα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από το σαλόνι του νέου σπιτιού, το οποίο όπως φαίνεται έχει ηλιόλουστο σαλόνι και τζάκι.

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.