Ads Top

Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα on air στην εκπομπή (vid)


Δείτε τι της είπε ο Νίκος Κοκλώνης και πλάνταξε στο κλάμα η εορτάζουσα σήμερα Κατερίνα Καινούργιου.. Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει..

Μέρα με πολλές συγκινήσεις η σημερινή (25-11) για την Κατερίνα Καινούργιου.




Η παρουσιάστρια με αφορμή την ονομαστική της εορτή έχει δεχτεί από νωρίς το πρωί δεκάδες ευχές από φίλους αλλά και συνεργάτες.

Ανάμεσα σε αυτές και του Νίκου Κοκλώνη, που η σχέση τους μετρά χρόνια και τους «δένει» μια πολύ ζεστή και αληθινή φιλία.

Αφού η Κατερίνα άκουσε τις ευχές του και φυσικά την πρόταση της συνέχισης της συνεργασίας τους, με δάκρυα στα μάτια, πήρε τον λόγο και εξομολογήθηκε:



«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου. νιώθω ότι έχω δίπλα μου έναν φύλακα-άγγελο. Είναι ο άνθρωπος μου και εννοείται θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου. Υπογράφω τώρα για όσα χρόνια θέλεις. Παιδιά ανανέωσα», είπε η παρουσιάστρια.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.