Ads Top

Ορφέας Αυγουστίδης: O «Αστέρης» δίνει το πιο μεγάλο spoiler για το φινάλε στον «Σασμό»


Πάμε για ξενέρωμα ή για ανατρεπτικό φινάλε; Δείτε τι spoiler έδωσε για το τέλος στη σειρά «Σασμός» ο Ορφέας Αυγουστίδης..

Θα δούμε τον Αστέρη και την Αργυρώ να παντρεύονται;

Ο Σασμός είναι μία από τις αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Ορφέας Αυγουστίδης, έδωσε spoiler για το τέλος της!




Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκδήλωση για τα θεατρικά Βραβεία Κοινού, τα οποία διοργάνωσε το περιοδικό Αθηνόραμα, όπου και βραβεύτηκε. Ο ίδιος μίλησε στις κάμερες για τις εξελίξεις στον Σασμό και απάντησε για το αν θα δούμε έναν γάμο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, καθώς επίσης και αν θα δούμε τρίτη σεζόν.

«Αν δεν βλέπατε ποτέ μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ, θα παίρνατε τα νούμερα που κάνει και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Κάποια στιγμή, φαντάζομαι, θα τους δείτε ναι», δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Στη συνέχεια απάντησε στο ενδεχόμενο ενός τηλεοπτικού γάμου: «Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρω αν θα είναι γάμος και δεν ξέρω τι θα πει σμίξιμο, αποδοχή η ερωτικό σμίξιμο».



Θα δούμε και τρίτη σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha; Ο Ορφέας Αυγουστίδης απαντά: «Το τέλος δεν το ξέρω, ούτε και το αν θα έρθει τρίτη σεζόν. Αν θα ήθελα να το στηρίξω, είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι ωραίο να τελειώνεις εκεί που πρέπει και η άποψή μου είναι ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.