Ads Top

Σοφία Καρβέλα: Το πάρτι γενεθλίων, οι glam ροκ εμφανίσεις και ο ετεροθαλής αδελφός της


Όλα όσα έγιναν στο πιο...ροκ πάρτι γενεθλίων της Σόφιας Καρβέλα - Την παράσταση φυσικά έκλεψαν η Άννα Βίσση, ο Νίκος και ο Ανδρέας Καρβέλας
Τα γενέθλιά της είχε χθες η Σοφία Καρβέλα η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Η στυλίστρια η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τους δύο γιους της, άφησε πίσω τα παιδιά της και ήρθε για να βρεθεί για λίγο στην αγκαλιά της οικογένειάς της.




Μάλιστα, γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με ένα prive party σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας. Η ίδια μας έδειξε πώς ντύθηκε για το πάρτι της γράφοντας στη λεζάντα: "Είναι τα γενέθλιά μου, θα βγω έξω γυμνή αν θέλω".

Όπως είδαμε στη φωτογραφία, η Καρβέλα, η οποία έκλεισε τα 39 της χρόνια, φόρεσε ένα σιθρού δαντελωτό μαύρο κολάν με glitter ψηλοτάκουνα μποτάκια, μαύρο T-shirt με στάμπα και μαύρο, δερμάτινο κροκό jacket, του Οίκου Valentino, όπως σημείωσε η ίδια.




Από το πάρτι δεν έλειπαν οι γονείς της Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, οι οποιοι έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση.


Η Άννα Βίσση ήταν εντυπωσιακή με total black look, αμάνικο Τ-shirt με στάμπα και παντελόνι με αστέρια, ενώ πρόσθεσε ζώνες και κοσμήματα.




Στο πλευρό της είχε τον ετεροθαλή αδελφό της, Ανδρέα Καρβέλα, τον γιο της Ανίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος δεν την άφησε στιγμή.


Μεταξύ άλλων στο πάρτι βρέθηκαν η Χριστίνα Πολίτη, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Χρύσανθος Πανάς, αλλά και η τραγουδίστρια Evangelia.








Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.