Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι πριν καν χαρεί την σχέση του


Έρχονται τα πάνω κάτω στον «Σασμό» - Δείτε ποιο αγαπημένο ζευγάρι που πέρασε πολλά τελικά χωρίζει στα επόμενα επεισόδια..

Οι ανατροπές είναι στην ημερήσια διάταξη στο «Σασμό» κι ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς θα δει τη σχέση του να δοκιμάζεται σε μεγάλο βαθμό, γνωρίζοντας και την πίκρα του χωρισμού.




«Θα δούμε μια ιδιαίτερη σχέση να ξετυλίγεται στις οθόνες μας, με πολλά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Είναι δύο άνθρωποι που ουσιαστικά προσπαθούν να γνωριστούν από το μηδέν», είχε αποκαλύψει άλλωστε η ίδια η πρωταγωνίστρια.

«Φοβάμαι μην έχουμε θύματα! Αρκετό νερό! Έχουμε πολύ καιρό να δούμε τέτοια κακοκαιρία!»: Έκτακτος συναγερμός από τον Τάσο Αρνιακό!

Η Θεοδώρα και ο Λευτέρης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της νέας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Σύντομα ωστόσο η σχέση τους θα δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα θα περάσουν και έναν χωρισμό.


Ήδη έχουν αρχίσει και έχουν τις εντάσεις τους, οι οποίες θα κορυφωθούν όταν η Θεοδώρα αρχίζει να μπλέκεται στα σκοτεινά μονοπάτια του Λευτέρη, και θεωρεί υπαίτιο τον νονό της, τον Παύλο, για τις δουλειές στις οποίες μπλέκει!

«Θα δούμε μια ιδιαίτερη σχέση να ξετυλίγεται στις οθόνες μας, με πολλά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Είναι δύο άνθρωποι που ουσιαστικά προσπαθούν να γνωριστούν από το μηδέν», είχε αποκαλύψει άλλωστε η ίδια η Δανάη Παππά στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό TV24.




Τι θα συμβεί ανάμεσα σε Λευτέρη και Θεοδώρα στον Σασμό



Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Θεοδώρα θα έρθει αντιμέτωπη με τον Παύλο Βρουλάκη και θα τον κατηγορήσει πως εξαιτίας του, ο Λευτέρης είναι μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες. Η στάση της αυτή ωστόσο θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τον αγαπημένο της, που θα της ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να μπλέκεται στις δουλειές του.

Έτσι το ζευγάρι χωρίζει, ωστόσο ο Λευτέρης δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τη διεκδικήσει ξανά.


Ο Λευτέρης παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας;



Στον Σασμό, η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη έχει αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες στην Άνω Ποριά. Σύντομα θα διαταραχθεί και η σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη, ενώ η Εισαγγελέας θα έρθει σιγά σιγά ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της.

Η Αιμιλία και ο Παύλος Βρουλάκης έζησαν στο παρελθόν μια σχέση γεμάτη πάθος. Την αγάπη τους ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά ο μικρός Γιάννης, που ήρθε στη ζωή τους και τους την άλλαξε.

Αιμιλία και Δημήτρης παντρεύτηκαν και ξεκίνησαν μια ζωή από το μηδέν, χωρίς όμως εκείνη να μπορεί να αφήσει για πάντα πίσω της το δέσιμο που είχε με τον Παύλο. Για την ακρίβεια, η καρδιά και το μυαλό της έμειναν σε εκείνον και τον μικρό τους γιο που χάθηκε άδοξα

Όταν ο μικρός Γιάννης πνίγηκε σε θάλασσα της Κρήτης, σύσσωμη η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος. Εκείνη ήταν η περίοδος που η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων ήταν σε πλήρη εξέλιξη.



Για την ακρίβεια, ο Παύλος είχε δώσει εντολή να σκοτώσουν τον Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή και στη συνέχεια περίμενε το δικό τους χτύπημα. Από φόβο όμως μη βάλουν στόχο το μονάκριβο παιδί τους, ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του για να είναι σίγουρος πως δεν θα μπορέσουν να το προσεγγίσουν ποτέ. Στη συνέχεια έκανε το ίδιο με τον εαυτό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, συνένοχος σε όλα αυτά είναι ο παπα-Μιχάλης, φίλος του Παύλου Βρουλάκη από την εποχή που οι δυο τους ήταν μικρά παιδιά.

Βλέποντας και εκείνος το τέλος να πλησιάζει, συμφώνησε στο θέατρο που έστησε ο άντρας και βοήθησε στο να δοθεί το παιδί σε ανάδοχη οικογένεια. Άλλες πληροφορίες θέλουν τον Λευτέρη Ορφανό να είναι το παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας, γεγονός που θα φανεί παρακάτω. Μέχρι στιγμής πάντως, ο συγκεκριμένος ήρωας δεν έχει αποκαλύψει την οικογενειακή του κατάσταση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.