Ads Top

«Μπαμ» με Ερνάνι!


Έντονη φημολογία για επιστροφή Ερνάνι στη Super League - Από ποιες ομάδες απορρίφθηκε, ποιος μπορεί να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα

Ο Ερνάνι, του οποίου η καριέρα έχει πάρει την κατιούσα, αγωνίζεται με τη Ρίο Άβε αλλά με πενιχρή προσφορά. Φέτος μετράει όλες και όλες 4 συμμετοχές, με συνολικό χρόνο 66 ολόκληρα λεπτά.




Το όνομά του επανήλθε πρόσφατα στη δημοσιότητα και γι’ αυτό φρόντισαν οι Βραζιλιάνοι. Από τη χώρα του καφέ, βγήκε η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε να δει τον Ερνάνι και πάλι ντυμένο στα ερυθρόλευκα.

Ο 31χρονος Πορτογάλος, του οποίου η καριέρα έχει πάρει την κατιούσα, αγωνίζεται με τη Ρίο Άβε αλλά με πενιχρή προσφορά. Φέτος μετράει όλες και όλες 4 συμμετοχές, με συνολικό χρόνο 66 ολόκληρα λεπτά. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι οι μέρες του στη Ρίο Άβε είναι μετρημένες.

Ο Ερνάνι θα πετούσε τη σκούφια του προκειμένου να γυρίσει στον Ολυμπιακό αλλά οι Πειραιώτες δεν συγκινούνται με την περίπτωσή του. Τα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια του Πορτογάλου εξτρέμ φαίνεται να έχουν περάσει. Επίσης στη θέση του, οι Ερυθρόλευκοι είναι πλήρως καλυμμένοι.



Άλλωστε και το προηγούμενο καλοκαίρι είχε γίνει μια προσπάθεια «επαναπατρισμού» του Ερνάνι. Στα γραφεία των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είχε φτάσει το όνομά του, αλλά πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων.

Καπνός χωρίς φωτιά…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.