Ads Top

«Πονοκέφαλος» με Χάμες στον Ολυμπιακό!


Τι πρόβλημα έχει προκύψει με τον Χάμες - Τι συμβαίνει με την Εθνική του ομάδα - Τι έχει ζητήσει ο Μίτσελ

Ζήτημα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την παρουσία του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων κατά τη διάρκεια της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.




Ενθουσιασμό έχουν προκαλέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού οι εμφανίσεις του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, με τους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του να τρίβουν τα... χέρια τους μιας και μπορεί να μην έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά η Ομοσπονδία να έχει κλείσει φιλικό μια μέρα πριν την μεγάλη έναρξη στο Κατάρ, με την Εθνική της Παραγουάης.



Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είναι μέσα σε ημερομηνίες που ορίζει η FIFA για το καλεντάρι των εθνικών ομάδων για φιλικούς αγώνες και όπως αναφέρουν στην Κολομβία ο Μίτσελ θέλει να έχει μαζί του τον Χάμες Ροντρίγκες στην προετοιμασία που θα γίνει για το δεύτερο μισό της σεζόν και θα υπάρξει συζήτηση για το αν ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το φιλικό, κάτι που αναφέρουν ότι δεν είναι υποχρεωτικό για το σύλλογο και τον παίκτη και μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.