Ads Top

Βατσλίκ: «Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου, θα δούμε για το συμβόλαιό μου»


Ο Τόμας Βαλτσίκ μίλησε ξανά σε ΜΜΕ της Τσεχίας για την πορεία της αποκατάστασής του, τον Ολυμπιακό, τον Πασχαλάκη και τον... Μέσι!

Τσέχικα ΜΜΕ όπως το Isport.blesk.cz φιλοξένησαν τα όσα είπε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού στον δημοσιογράφο Μίχαλ Χρντλίσεκ. 




Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε γενικά στη χώρα του για αρκετά θέματα, όπως τον τραυματισμό του.

«Κάνω μία πιο 'συντηρητική' φυσιοθεραπεία. Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω καλά καλά το χέρι μου», υπογράμμισε αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ (η φωτογραφία στο θέμα είναι από τη συνέντευξή του).

Εκτός αυτού ο Βατσλίκ σε άλλες δηλώσεις που είχε κάνει αυτό το διάστημα στην Τσεχία είπε για:



Τον τραυματισμό του: «Έκανα εξετάσεις που επιβεβαιώσαν την αναγκαιότητα της εξέτασης. Η ομάδα μου συμφώνησε να με αφήσει να κάνω το χειρουργείο στην Τσεχία (με τον δρ. Ζέμαν). Σύμφωνα με τον γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο ήταν πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός. Τώρα είμαι σε μία διαδικασία αποκατάστασης.

Πηγαίνω συντηρητικά. Πρέπει ο γιατρός να μου καθοδηγεί το χέρι γιατί οι μύες που έχουν ράμματα πρέπει να επουλωθούν σωστά και μετά να δυναμώσουν».

Το πότε θα γυρίσει: «Στο μυαλό μου έχω κάτι πιο συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να έχω πίεση εάν πω κάτι δεδομένο. Πιστεύω, ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο».

Τον Πασχαλάκη και τον ίδιο: «Έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον έκλεισε. Προσωπικά φυσικά και συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς. Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει».



Το Μουντιάλ: «Όταν είδα τα ρόστερ των ομάδων διαπίστωσα τη δύναμη των Βραζιλιάνων. Οι Γερμανοί και οι Άγγλοι είναι επίσης δύο ομάδες που δεν γίνεται να μην υπολογίζεις. Προσωπικά όμως και ειλικρινά θα ήθελα ο Μέσι με την Αργεντινή να πάρει το Μουντιάλ αυτό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.