Ads Top

«Σειρήνες» για Χουάνγκ στον Ολυμπιακό!


Ποιες ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για Χουάνγκ Ιν-Μπέομ - Πώς το Μουντιάλ μπορεί να φέρει εξελίξεις..

Ο Χουάνγκ Ινμπεόμ με τις εμφανίσεις του έχει φέρει σκάουτ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού για να τον δουν – Ήδη ομάδα από την Μπουντεσλίγκα είναι στο κατόπι του




Πριν καν επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Χουάνγκ Ινμπέομ ήταν μέσα στο «watch list» ομάδων της Μπουντεσλίγκα.

Το ρωσικό πρωτάθλημα και η Ρούμπιν Καζάν ήταν μικρά για να τον χωρέσουν, το γερμανικό πρωτάθλημα ήταν άλλωστε και ο στόχος του. Από εκεί ξεκίνησε άλλωστε και ο Σον, πριν κάνει το βήμα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τελικά ήρθε ο κορονοϊός, ο μέσος του Ολυμπιακού έπρεπε να γυρίσει στην πατρίδα του και σήμερα είναι στη Super League.




Ο Ολυμπιακός και η επόμενη μέρα του Χουάνγκ Ιμπέομ



Το ντεμπούτο του 26χρονου άσου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο ήταν εντυπωσιακό, καθώς θύμισε στον Ολυμπιακό πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό πως προκάλεσε τρέλα σε Twitter και Κορέα με την απόδοσή του.

Τα «γεμάτα» ματς που έκανε στα ελληνικά ντέρμπι και στο Φράιμπουργκ προσέλκυσαν εκ νέου το ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα το όνομά του να ακούγεται ήδη στην Ευρώπη.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Μίτσελ θέλει να διορθώσει το πρόβλημα του Ολυμπιακού με τους ξένους και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις.



Εκπρόσωπος ομάδας λοιπόν που ήταν στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ ανέφερε πως είναι ακόμα καλύτερος από όταν έπαιζε στη Ρούμπιν. Το τεστάρισμα θα συνεχιστεί περαιτέρω.

Αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αν δείξει τα ίδια αγωνιστικά δείγματα, τότε θα αρχίσουν τα ζόρια για τον Ολυμπιακό. Όχι για το επόμενο καλοκαίρι, για τώρα…
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.