Ads Top

Χρίστος Αντωνιάδης - Αφροδίτη Τσώνου: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς


Η Αφροδίτη Τσώνου έφερε στον κόσμο πριν λίγες ώρες δύο υγιέστατα δίδυμα αγοράκια - Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο γνωστός τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου.




Μετά από πολλές δυσκολίες, το ερωτευμένο ζευγάρι κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Αφροδίτη Τσώνου γέννησε σήμερα στις 12:25 με προγραμματισμένη καισαρική δύο υγιέστατα δίδυμα αγοράκια και η ευτυχία της ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο! Τα δίδυμα γεννήθηκαν 8 μηνών και δύο ημερών με βάρος 2.600 το καθένα.




Ο Χρίστος Αντωνιάδης ενθουσιασμένος σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων για τη γέννηση των γιων του! Στο πλευρό του η μητέρα του, η κυρία Μάιρα, ο πατέρας του κ. Κώστας, και η μητέρα της Αφροδίτης, κυρία Ευαγγελία.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να γίνουν γονείς.




«Δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη, υπήρχε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα και κάναμε εξωσωματική. Από το 2012 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί, είπα στην γυναίκα μου ότι θα ακολουθήσω ό, τι επιθυμεί, η ιδιά στεναχωριόταν», είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής.

Από την άλλη, η Αφροδίτη Τσώνου είχε εξομολογηθεί: «Η διαδικασία της εγκυμοσύνης ήταν ψυχοφθόρα, γιατί είχαμε μια αποτυχία. Ήμουν στην δουλειά όταν πήρα τα αποτελέσματα έκλαιγα και δεν μπορούσα να πάρω το κινητό για να ενημερώσω τον Χρίστο».

Να σας ζήσουν!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.