Ads Top

Η «μαύρη λίστα» Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!


Όλα τα ονόματα - Δείτε ποιοι «τελειώνουν» τον Γενάρη με απόφαση Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στο μεταγραφικό μάρκετ αλλά θα πρέπει να φύγουν και ορισμένοι παίκτες – Αυτή είναι η λίστα, αυτοί είναι στην πόρτα της εξόδου




Ονειρική λοιπόν η φετινή σεζόν που κάνει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός, έχοντας σε 13 ματς 12 νίκες και μία ισοπαλία, όντας αήττητος.

Επιτυχίες στην Super League 1 απέναντι σε ΑΕΚ, Άρη εντός, νίκη στην Τούμπα, ισοπαλία στις καθυστερήσεις με τον Ολυμπιακό. Στο +8 από την ΑΕΚ, ακόμα πιο μεγάλη η απόσταση στο +12 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Όνειρο.



Το καλό για το μεταγραφικό παζάρι που έρχεται είναι πως ο Παναθηναϊκός ξέρει τι θέλει και το έχετε διαβάσει από την στήλη πως έχει βγει στην αγορά εδώ και καιρό. Καλό για την ομαλή ροή των πραγμάτων είναι επίσης, πως οι υποψήφιοι για αποχώρηση δεν είναι πολλοί.



Δεν είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα δηλαδή για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ανθρώπους που χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Οι Διούδης, Καμπετσής, Σαβιέρ είναι εκείνοι που αν έφευγαν δε θα έκαναν και δύσκολο το έργο του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.