Ads Top

Υπόθεση Φιλιππίδη - Νικολέττα Καρρά: Η Καρρά «τελειώνει» σε 3 λεπτά τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Ήταν ένα περιστατικό που...»


Η Νικολέττα Καρά μιλάει για όσα έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο 50-50, όλα όσα αναφέρει για πρώτη φορά η ηθοποιός..

Η Νικολέττα Καρρά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 




Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει» μίλησε τόσο για την προσωπική ζωή της όσο και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο 50-50.

Ενώ, ο Πέτρος Φιλιππίδης, με αφορμή τον ρόλο που είχε πριν τις καταγγελίες στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη προβαίνοντας σε μία αποκάλυψη για τον γιό του!




«Ήταν ήταν ένα περιστατικό που...»



«Το 50-50 δεν παίζεται πια στην τηλεόραση. Μπορώ να το δω όμως παρά τα όσα έγιναν. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία δουλειά, με πολύ ωραίες ερμηνείες και τεράστια επιτυχία. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που καλούνται άλλοι να το κρίνουν. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Προσωπικά δεν είχα θέμα (με τον Πέτρο Φιλιππίδη). Είχαμε δουλέψει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα θέμα. Ακουγόντουσαν πράγματα αλλά δεν είχα ακούσει τόσα χοντρά πράγματα. Είχα ακούσει για περίεργες συμπεριφορές, το έβλεπα και εγώ ότι δεν ήταν ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο», ανέφερε αρχικά η Νικολέττα Καρρά.



«Δεν μπορώ να σου απαντήσω στην ερώτηση αν θα συνεργαζόμουν ξανά με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να το σκεφτώ. Έχω το δεδομένο αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος προφανώς δεν θα είναι εύκολο να δουλέψει ξανά, όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου. Την δικαιοσύνη οφείλουμε να την εμπιστευτούμε», τόνισε η Νικολέττα Καρρά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.