Ads Top

Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που γίνεται στο VAR...»


Ξέσπασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, όλα όσα είπε για τον διαιτητή και για το VAR..




Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του δίκαιη, ενώ εξέφρασε την οργή του για το πέναλτι που πήρε πίσω το VAR.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην Cosmote TV μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» τόνισε πως η ομάδα του άξιζε το τρίποντο και στάθηκε στη φάση του πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Μπα στον Ολιβέιρα που πήρε πίσω το VAR. Για τη συγκεκριμένη φάση ο ΠΑΟΚ είχε εκφράσει τα έντονα παράπονά του μέσω twitter.

«Το παιχνίδι πήγε όπως περίμενα. Ελέγξαμε το ματς. Κάναμε κάποια λάθη, οπισθοχωρήσαμε, αντέξαμε στην πίεση, ισορροπήσαμε την κατάσταση και παίξαμε καλύτερα στη συνέχεια. Είναι μια νίκη που αξίζαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Θέλω να σταθώ σε ένα σημείο. Δεν είχε δοθεί πέναλτι σε εμάς σε προηγούμενο παιχνίδι, σήμερα αυτό ήταν 10 φορές περισσότερο πέναλτι. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται με το VAR. Είχαμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:



«Έχω δει διαλέξεις διαιτητών από την Ομοσπονδία. Δίνονται πέναλτι που είναι ντροπιαστικά. Ξέχασα να μιλήσω για το πέναλτι στον Κωνσταντέλια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο στη συνέχεια πήρε πίσω το VAR. Δίνονται πολύ χειρότερα πέναλτι για τις ομάδες της Αθήνας».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.