Ads Top

Ερωτεuμένος ξανά ο Θοδωρής Μαραντίνης: Ποια είναι η νεαρή τραγουδίστρια που είναι μαζί μετά την Σίσσυ Χρηστίδου


Χαμογελάει ξανά ο Θοδωρής Μαραντίνης - Δείτε ποια είναι η νεαρή τραγουδίστρια που του «έκλεψε» την καρδιά - Τι αναφέρει δημοσίευμα, τι απαντάει ο ίδιος

Η αντίδρασή του μετά τις φήμες




Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πήραν ένα διαζύγιο, που ακόμη και σήμερα τους ταλαιπωρεί, με τους δύο να συνεχίζουν βέβαια τη ζωή τους και τον δεύτερο, ειδικά, να μην κάνει εκπτώσεις στα προσωπικά του.

Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr από το περιβάλλον του frontman των Onirama, έγινε έξαλλος όταν ενημερώθηκε από μέσα ενημέρωσης πως ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ερωτευμένος με νεαρή, εκρηκτική τραγουδίστρια την οποία γνώρισε πρόσφατα στα Mad Music Awards.


Η οργισμένη του αντίδραση για τη σχέση με τραγουδίστρια





«Εδώ ξεπεράστηκαν τα όρια! Κάνουμε και οι δυο αγώνα να κρατάμε τα παιδιά μας ισορροπημένα και να μην δίνουμε δικαιώματα τέτοια, κι έρχεται κάποιος από το πουθενά και γράφει αυτό το παντελώς αβάσιμο ψέμα.

Αυτό το αποκύημα φαντασίας», ήταν ορισμένα από τα λόγια του, ενώ όπως μας μετέφεραν ακόμη δεν έχει αποφασίσει πως θα αντιδράσει και απέναντι στο συγκεκριμένο, αλλά και σε τυχόν άλλα τέτοια δημοσιεύματα που μπορεί να προκύψουν.

Είναι πάντως αποφασισμένος να διαφυλάξει με κάθε τρόπο αυτά τα κομμάτια της ζωής του…






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.