Ads Top

Survivor Spoiler 27/10: Ανατροπή! Αλλάζει η ημερομηνία της πρεμιέρας του All Star Survivor


Ανατροπή από τον ΣΚΑΪ - Αναχωρούν άρον άρον οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο, πότε αρχίζει πόσα επεισόδια θα μεταδίδονται την εβδομάδα..

Αντίστροφα έχουμε αρχίσει να μετράμε για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star




Στον ΣΚΑΙ οι συσκέψεις είναι καθημερινές σχετικά με το μεγάλο τους πρότζεκτ, καθώς μετά την αποτυχία του Love Island αλλά και σειρών όπως ο Γλυκάνισος, στον οποίο είχαν ποντάρει πολλά, αρχίζουν να στρέφονται στο Survivor All Star, που είναι δεδομένο ότι θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού και θα βάλει δύσκολα σε ισχυρά προγράμματα που θα βρει απέναντι, όπως ο Σασμός, οι Παγιδευμένοι, η Γη της Ελιάς και άλλα που παίζουν στην ίδια ζώνη σε ανταγωνιστικά κανάλια!




Τότε θα γίνει η πρεμιέρα - Πόσα επεισόδια την εβδομάδα;



Πάμε λοιπόν στο θέμα μας! Το Survivor All Star αναμένεται να αρχίζει αμέσως μετά το... Μουντιάλ του Κατάρ. 

Στόχος του καναλιού είναι να μην πέσει πάσω στην μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, η οποία θα προβληθεί φέτος στον ΑΝΤ1, όμως θέλει να προλάβει και τις εξελίξεις των σειρών οπότε σκοπεύει να αρχίσει το ριάλιτι στις 15 με 20 Δεκεμβρίου! Δηλαδή πιο γρήγορα από κάθε άλλο Survivor.

Συγκεκριμένα για τις 18 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο ΣΚΑΙ σκέφτεται, είτε να το ξεκινήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και να μην έχει επεισόδιο την μέρα του τελικού, είτε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, χωρίς να αποκλείεται να πάει και μια εβδομάδα πίσω. Πάντως σίγουρα Survivor θα έχουμε μέσα στον Δεκέμβριο.

Όσον αφορά τις μέρες προβολής αναμένεται να έχουμε 5 με 6 επεισόδια την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν κάθε μέρα! 



Ο ΣΚΑΙ ποντάρει πολλά στην All Star έκδοση του Survivor και δεν θέλει να αφήνει τους τηλεθεατές χωρίς... καθημερινή προβολή. 

Όσο για τους παίκτες που θα πάρουν μέρος χτες σας αποκαλύψαμε ποιοι 3 βρέθηκαν στα γραφεία της Ατζούν media και υπέγραψαν για το μεγάλο ραντεβού στον Άγιο Δομίνικο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.