Ads Top

Survivor Spoiler 18/10: Ανατροπή βόμβα πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star


Η απόφαση του Ατζούν φέρνει τα πάνω κάτω.. Τι έχει συμβεί, δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

Έρχεται... με φόρα

Δεν έχει μείνει και πολύς καιρός μέχρι τη μέρα, που θα ξεκινήσει το Survivor All Star και οι κορυφαίοι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την πρεμιέρα.





Τι θα γίνει με το Survivor All Star



Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί πως το ριάλιτι επιβίωσης θα ακολουθήσει τη νόρμα των προηγούμενων χρόνων και πως θα έκανε πρεμιέρα κάπου στα τέλη Δεκέμβρη, η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (17/10) πως τελικά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να επισπεύσει την πρεμιέρα του show.



Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Από τη μία λόγω του Love Island το οποίο τελειώνει νωρίτερα από το προγραμματισμένο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), και από την άλλη, για να μπορέσει να έχει τελικά έναν ρόλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, δεν επιτρέπουν στον αγαπημένο «Ντάνο» να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα το παιχνίδι για να μπορέσει να τον έχει για τουλάχιστον ένα μήνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσει μία αρχική ώθηση στο Survivor All Star για τις πρώτες εβδομάδες.



Έτσι, το νέο σενάριο θέλει τους παίκτες να αναχωρούν πολύ νωρίτερα για Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα αρχές Δεκεμβρίου.


ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.