Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Spoiler 17/10: Σε κίνδυνο η ζωή της Βασιλικής - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο


Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Δύσκολες ώρες για την Βασιλική, τι θα συμβεί - Άφωνη η Δανάη Μπάρκα με το spoiler..

Ο Φίλιππος τη σώζει την τελευταία στιγμή




Σαν να μην έφταναν τα βάσανα που πέρασε η οικογένεια Στεφανέα στη Γη της Ελιάς από τη δράση της Κατερίνας, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να ταράξει τον Φίλιππο και τη Βασιλική στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, το αγαπημένο ζευγάρι, έχοντας ξεπεράσει πλέον τα όσα έγιναν με την φίλη της Στέλλας, προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά του και έτσι, πραγματοποιεί μία βραδινή έξοδο σε ένα γνωστό μαγαζί της Μάνης.


Τι θα συμβεί στη Βασιλική στη Γη της Ελιάς





Ενώ βρίσκονται εκεί, οι δυο τους θα καυγαδίσουν και ο Φίλιππος θα φύγει εκνευρισμένος από το μαγαζί. Τότε ένας άγνωστος άντρας θα πλησιάσει τη Βασιλική και θα της πιάσει την κουβέντα, ενώ θα της ρίχνει κάτι στο ποτό. Την τελευταία στιγμή, ο Φίλιππος επιστρέφει και οι δύο άνδρες έρχονται στα χέρια.

Αφού φεύγουν από το μαγαζί, η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώνεται ότι μέσα στον οργανισμό της έχει μία πολύ επικίνδυνη ουσία, το χάπι του βιασμού!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.