Ads Top

«Τρέλα» για ένα εισιτήριο: Προς sold out ο αγώνας Ολυμπιακός-Καραμπάγκ!


Πόσα έχουν μείνει - Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια του αγώνα με την Καραμπάγκ

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ανταποκριθεί ικανοποιητικά για τα εισιτήρια του αγώνα με την Καραμπάγκ, καθώς απομένουν μόλις τέσσερις χιλιάδες απούλητα για sold-out.




Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (6/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2) για την τρίτη αγωνιστική του Europa League και, δεδομένης της βαθμολογικής κρισιμότητας του αγώνα, τα εισιτήρια φεύγουν σε ταχύτατους ρυθμούς, σύμφωνα με την ενημέρωση των ερυθρολεύκων.

Στην παρούσα φάση έχουν μείνει αδιάθετα μόλις τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια και βάσει της τάσης που παρατηρείται η έδρα των πρωταθλητών Ελλάδας πρόκειται να είναι γεμάτο.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το διαδίκτυο όλο το 24ωρο και το αυτό θα ισχύει έως την έναρξη του αγώνα. Ή μέχρι να πωληθεί και το τελευταίο. Από τα εκδοτήρια η διάθεση θα συνεχιστεί την Τετάρτη (5/10) 10.00 - 18.00 και την Πέμπτη (6/10) από τις 10.00 έως την έναρξη του παιχνιδιού.



Υπενθυμίζεται ότι η UEFA τιμώρησε τον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με την Φράιμπουργκ, επιβάλλοντας το κλείσιμο της θύρας των οργανωμένων. Έτσι, οι θύρες 4 έως 7 δεν θα έχουν κόσμο, όμως η ΠΑΕ ενημέρωσε πώς θα εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι αυτών των διαρκείας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.