Ads Top

Σoκ με Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ!


Τι έδειξαν οι εξετάσεις - Για πόσο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτος δράσης..

Νέα απώλεια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια υπέστη θλάση β' βαθμού - Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο αρχηγός του ΠΑΟΚ!




Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ καθώς ο Πορτογάλος τίθεται νοκ άουτ ενόψει της συνέχειας για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και ως εκ τούτου θα βρίσκεται στα... πιτς για τα ματς με Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ...

Όπως αναφέρουν οι επιτελείς του Δικεφάλου: Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες.







Χωρίς Αντρίγια - Βιεϊρίνια με Ολυμπιακό, εκτίει με ΠΑΣ ο Κούρτιτς


Δύο σημαντικές απουσίες μετρά ήδη ο ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Πλάνο χωρίς Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Αντρέ Βιεϊρίνια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, εκτίει με ΠΑΣ Γιάννινα ο Κούρτιτς.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγινε αλλαγή στην αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδεικό καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Η μαγνητική επί της ουσίας επιβεβαίωσε τη θλάση του αρχηγού του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. 



Κάτι που σημαίνει πως ο Πορτογάλος ξεκινά από σήμερα την αποθεραπεία του και ως εκ τούτου τίθεται νοκ άουτ για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για το εν λόγω παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετρά μία ακόμη σημαντική απώλεια καθώς θα στερηθεί τον τιμωρημένο -λόγω κόκκινης- Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι στη Λιβαδειά, θα εκτίσει την ποινή στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.