Ads Top

Έκπληξη: H νέα ομάδα Μαρτίνς μετά τον Ολυμπιακό!


Δείτε σε ποιο πρωτάθλημα μετακομίζει τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς, ποια ομάδα αναλαμβάνει - Υπογράφει άμεσα 2ετες συμβόλαιο, όλες οι λεπτομέρειες

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, καθώς συμφώνησε με την Αλ Γκαράφα και αναμένεται να υπογράψει άμεσα διετές συμβόλαιο.




Κάτοικος Κατάρ θα γίνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τρεις μήνες μετά την αποχώρηση του από την Ελλάδα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στους πάγκους, καθώς υπάρχει συμφωνία με την Αλ Γκαράφα, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς, πέντε πόντους μακριά από την Αλ Ουάκρα.

Σύμφωνα με μέσα της Πορτογαλίας ο 52χρονος τεχνικός τις επόμενες ώρες θα μεταβεί στη χώρα του Κόλπου και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Μαρτίνς έφτασε κοντά στην Χαλ του «Mr. Survivor» αλλά οι διαπραγματεύσεις ακυρώθηκαν πριν την επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας που υπήρχε.



Ο Πορτογάλος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά τη βαριά ήττα από την Μακάμπι Χάιφα μετά από μια τετραετία στην οποία πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.