Ads Top

GNTM Trailer 25/10: Βόμβα! Μπαίνει παίκτρια που είχαν κόψει οι κριτές (vid)


Αλλάζουν όλα στο GNTM - Δείτε ποια παίκτρια μπαίνει που είχε κοπεί από τους κριτές μετά τις αποχωρήσεις - Όλα όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο..

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM - Το ανατρεπτικό trailer




GNTM trailer 25/10: Γεμάτο από ανατροπές θα είναι το σημερινό επεισόδιο του GNTM, με το ριάλιτι μόδας του Star να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, τη στιγμή που σαρώνει στη τηλεθέαση.

Μετά την αποχώρηση βόμβα στο χθεσινό (24/10) επεισόδιο, οι παίκτριες καλούνται να συνεχίσουν με ακόμη μια δύσκολη δοκιμασία που θα δοκιμάσει τα όρια τους.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, η δοκιμασία αφορούσε τη συνεργασία των διαγωνιζομένων, καθώς οι παίκτριες θα κληθούν να την βγάλουν εις πέρας, ως ζευγάρια.




GNTM trailer 25/10: Μπαίνει παίκτρια που είχαν κόψει – Δεν έχω καταλάβει τίποτε



Οι παίκτριες θα παίξουν το παιχνίδι της ψευδαίσθησης, μέσα από το οποίο θα πρέπει το σώμα της μιας να συνεργάζεται με το πρόσωπο της άλλης, κάτι που θα τις δυσκολέψει, με μία εξ αυτών να δηλώσει στις κάμερες πως δεν έχει καταλάβει τίποτε!

Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική δοκιμασία, καθώς μια ακόμη δύσκολη φωτογράφιση τις περιμένει. Ειδικότερα, οι παίκτριες θα είναι χωρισμένες σε τριάδες και θα πρέπει να πάνε μια χαλαρή βόλτα με τις φίλες τους.



Αυτό είναι και το project που θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας προκειμένου να μην έρθουν σε δύσκολη θέση στον διαγωνισμό. Ποιες θα τα καταφέρουν; Ποιες θα ακούσουν σκληρές κριτικές;

Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, καθώς στο παιχνίδι αναμένεται να μπει παίκτρια που είχε κοπεί!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.