Ads Top

Αποκάλυψη Ράντονιτς για Μπέικον!


Δείτε τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τον Μπέικον - Δήλωση που θα συζητηθεί!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντουέιν Μπέικον, ενώ μίλησε και για την κατάσταση του Νέιτ Γουόλτερς ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στην Ευρωλίγκα.




Ο Παναθηναϊκός κέρδισε έυκολα το Λάυριο με 93-70, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στη φετινή Basket League. 

Μετά τον αγώνα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό, όπως την περίπτωση του Ντουέιν Μπέικον, την κατάσταση του τραυματία Γουόλτερς, και την ερχόμενη «διαβολοβδομάδα».

Χτιζουμε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες. Και θέλουμε έναν παίκτη ο οποίος να αγωνίζεται στο 'τέσσερα'. Ο Μπέικον έχει διαφορετικό στυλ από αυτό που χρειαζόμαστε. Την ίδια ώρα δεν γνωρίζω για ποιον λόγο είναι ακόμα ελεύθερος. Για μας είναι σημαντικό να εξετάζουμε τα πάντα για κάθε παίκτη. Πρέπει αν κοιτάμε τα πάντα συνεχώς», σχολίασε ο Μαυροβούνιος τεχνικός, βάζοντας τέλος στις φήμες περί Μπέικον.



Για τον Νέιτ Γουόλτερς σχολίασε: «Πρέπει να δούμε την κατάστασή του μέρα με τη μέρα. Δεν μπορώ να πω από τώρα αν θα παίξει με την Άλμπα Βερολίνου ή με τη Μονακό ή ακόμα και στα δύο, αλλά σίγουρα θέλει προπόνηση και ειδικά με διαβολοβδομάδα είναι πολύ δύσκολο. Και ο Άντριους ήταν εκτός σήμερα, οπότε περιμένουμε και αυτόν».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο την Τετάρτη (21/10, 21:00) και την Μονακό στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (21/10, 21:00).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.