Ads Top

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό Ελ Αραμπί!


Αγωνία στον Ολυμπιακό για Ελ Αραμπί - Τι αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις

Ο Μαροκινός επιθετικός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο – Τι αναφέρει η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του.




Ατυχος στάθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League (2-0), καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους τραυματίστηκε και στο ημίχρονο έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ματιέ Βαλμπουενά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού τιμ, ο Μαροκινός έχει υποστεί διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου δεξιού γόνατος. Την Δευτέρα (3/10) ο έμπειρος στράικερ θα υποβληθεί σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο και θα προσδιοριστεί ο χρόνος που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός προπονήσεων.



Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί την Δευτέρα (3/10), για να δει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζει επίσης και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό της εθνικής του ομάδας με το Καμερούν.

Εάν δεν καταφέρει κανένας από τους δύο να αγωνιστεί στο ματς με την Καραμπάγκ, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του για την κορυφή της επίθεσης μόνο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, καθώς ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών. Ως σέντερ φορ βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος είχε παίξει αρκετές φορές στην κορυφή της επίθεσης όταν αγωνιζόταν στην Κοπεγχάγη.



Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα (3/10), μετά τις εξετάσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.