Ads Top

«Απόφαση Μαρινάκη για Γενάρη: Η πρώτη μεταγραφή Ολυμπιακού με εισήγηση Μίτσελ!»


Αποφασισμένος να στηρίξει τον Μίτσελ είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Που υπάρχει το μεγάλο κενό, δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα..

Ο παίκτης που λείπει από την 11αδα του Μίτσελ, έρχεται τον Γενάρη. Μπορεί πριν από σχεδόν έναν μήνα διοίκηση και προπόνηση να αποφάσισαν να προχωρήσουν χωρίς κάποια προσθήκη, ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ποιος θα έρθει στο Λιμάνι, πότε και ποιοι αποχωρούν.  




Σίγουρα η φετινή σεζόν δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Τα άσχημα αποτελέσματα είναι πολλά, με τους Ερυθρολεύκους να έχουν ήδη αποκλειστεί μαθηματικά από το Europa League και να είναι σε μία ασυνήθιστη για αυτούς θέση, αφού είναι σπάνιο το φαινόμενο να βρίσκεται η ομάδα 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Super League τον Οκτώβριο.

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην έχει μιλήσει δημοσίως το τελευταίο διάστημα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ προβληματισμένος με τα όσα βλέπει από την ομάδα του.



Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης θα προχωρήσει άμεσα σε σαρωτικές αλλαγές, αφού όπως είχε δηλώσει στο περιθώριο της παρουσίασης Μίτσελ, πιστεύει τόσο στον Μίτσελ όσο και στις δυνατότητες του ρόστερ της ομάδας, γι' αυτό και σκοπεύει να στηρίξει προπονητή και παίκτες.

Η απόφαση για το ποιοι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται και ποιοι δεν έχουν μέλλον θα παρθεί από τον Μίτσελ και το τεχνικό επιτελείο του. Τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προκειμένου να γίνει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, που συζητιέται εδώ και καιρό.

Πάντως, πέραν των εκκαθαρίσεων με παίκτες που δεν υπολογίζονται, θα πραγματοποιηθεί σίγουρα και τουλάχιστον μία "ενδεκαδάτη" προσθήκη, με πρωτοκλασάτο άσο στη θέση του στόπερ. Η απόφαση να μην αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός μετά την πώληση του Μανωλά τον περασμένο Σεπτέμβριο αποτέλεσε ρίσκο, το οποίο δεν δικαώνεται. Το κέντρο της άμυνας είναι το μεγαλύτερο "αγκάθι" του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, καθώς το δίδυμο Μπα-Παπασταθόπουλου δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ο νεαρός Ντόι χρειάζεται παραστάσεις και ο Σισέ έχει εξωαγωνιστικά ζητήματα μετά το "επεισόδιο" με οπαδούς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κάραμπαγκ.



Επιθυμία του Μίτσελ είναι ο στόπερ να έρθει πριν την διακοπή (αν είναι ελεύθερος ή σε ομάδα που δεν υπολογίζεται καθόλου και τον αφήσουν) για να κάνει προετοιμασία και να είναι σε καλή κατάσταση τον Ιανουάριο. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ερυθρόλευκοι θα διορθώσουν το λάθος του Σεπτεμβρίου και γι' αυτό δεν έχουν σταματήσει να βολιδοσκοπούν περιπτώσεις ποιοτικών κεντρικών αμυντικών ώστε να λύσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.