Ads Top

Μεγάλες εκπλήξεις Μίτσελ στην ενδεκάδα Ολυμπιακού με Ατρόμητο!


Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μίτσελ - Ποιος ξεκινάει στο τέρμα, με τι σύστημα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, ποιοι αρχίζουν βασικοί

Ο Μίτσελ αλλάζει τελείως τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, επιλέγοντας 11άδα με καθαρό 4-4-2 και δίδυμο Μπακαμπού, Ελ Αραμπί!

Η πρώτη 11άδα του Ολυμπιακού στη δεύτερη εποχή του Μίτσελ στον πάγκο του, συνοδεύεται από μεγάλες εκπλήξεις. Καθώς ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αλλάξει και πρόσωπα, αλλά και σχηματισμό ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο.




Συγκεκριμένα, ο 59χρονος τεχνικός επέλεξε να ταράξει τα νερά, να παρατάξει τους Πειραιώτες με σχηματισμό 4-4-2 και πύργους Μπακαμπού, Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης!

Κάτω από τα δοκάρια ο Ισπανός επέλεξε τον Τζολάκη, ο οποίος κάνει ντεμπούτο για φέτος. Στην άμυνα ο Αβιλα έμεινε στον παγκο, με τον Μίτσελ να δείχνει εμπιστοσύνη στον Σίμε Βρσάλικο, τον οποίο ξεκινάει δίπλα σε Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά θα αγωνιστεί στη θέση «6», έχοντας δίπλα του στον Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος φαίνεται ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Στα άκρα επιβεβαιώνεται η πληροφορία που ήθελε τον Βρουσάι να ξεκινάει βασικός, με τον Μασούρα να παίζει στην απέναντι πλευρά. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπακαμπού με τον Ελ Αραμπί θα αναλάβουν να προκαλέσουν πονοκέφαλο στος αμυντικούς τους Ατρόμητου!

Κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Και θέλει να το συνδυάσει με νίκη. Μια λέξη ασυνήθιστη φέτος για τον Ολυμπιακό. Διότι όσο παράλογο κι αν είναι, οι Ερυθρόλευκοι έχουν μόνο δύο νίκες από την έναρξη της σεζόν έως και σήμερα, σε συνολικά 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.



Μια επίδοση που δεν ταιριάζει, ούτε στις απαιτήσεις, ούτε στα θέλω, ούτε στην ιστορία των πρωταθλητών Ελλάδος. Και για αυτόν τον λόγο ο Μίτσελ δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του από το να καταφέρει να αντιστρέψει την κακή ατμόσφαιρα που έχουν προκαλέσει οι μόλις 8 βαθμοί μετά από 5 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και η συνολικά μέτρια εικόνα της σεζόν.

Για να συμβεί αυτό ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει ότι χρειάζονται νίκες. Με κάθε τρόπο. Διότι χωρίς αυτές, όλα γίνονται πιο δύσκολα. Ο Ολυμπιακός άλλαξε τη μισή ομάδα του φέτος. Πήρε παίκτες παγκοσμίου κλάσης. Αλλους τους έχει διαθέσιμους, άλλους όχι. Αλλά και αυτό δεν είναι πρωτεύον.

Το σημαντικό είναι η συσσωρευμένη ποιότητα του ρόστερ, να αναδυθεί στον αγωνιστικό χώρο. Εάν αυτό συμβεί, ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο. Και αυτό είναι το μήνυμα που περνάει ο 59χρονος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.



Διότι επιμένει να υποστηρίζει ότι ποιοτικά οι Πειραιώτες είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Αλλά ψυχολογικά, τα πράγματα πολύ μπερδεμένα. Με πολλούς παίκτες να έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Και τον Μίτσελ να τους βάζει όλους στις σωστές ράγες. Αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.