Ads Top

«Η απόφαση Μίτσελ για Φορτούνη, Ντε Λα Φουέντε και Κασάμι!»


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Ποιοι δεν θα παίξουν ξανά, ποιοι μπαίνουν στα πιτς και ποιος θα παίξει με την Β' ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής

Ποιοι δεν θα παίξουν ξανά, ποιοι μπαίνουν στα πιτς και η ανησυχία! Ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να... μικρύνει το ρόστερ και πολύ σύντομα αρκετοί ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν ότι δεν υπολογίζονται. Τι συνέβη πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;  




Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται σε λίγες ώρες στο Γ. Καραϊσκάκης να δώσει ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι της σεζόν, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να παραμείνει κοντά σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και να μην χάσει την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Μπορεί το παιχνίδι να γίνεται Δευτέρα, όμως το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ένα από το πιο ενδιαφέρονται για τους Πειραιώτες τη φετινή χρονιά, καθώς οι κινήσεις του Μίτσελ στου Ρέντη, αλλά και οι δηλώσεις του On camera, αποκάλυψαν σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του για το ρόστερ. Άλλωστε, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε σχετικό ρεπορτάζ προ ημερών, ο Ισπανός κόουτς έχει αποφασίσει να κλείσει το ρόστερ και να αφήσει εκτός παίκτες που θεωρεί ότι δεν ταιριάζουν στα πλάνα του. Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ούτε στην διοίκηση ούτε στους ίδιους ποιοι είναι αυτοί, ωστόσο οι επιλογές του δείχνουν ξεκάθαρα πλέον τις αποφάσεις που έχει πάρει ενόψει Ιανουαρίου.

Μεγάλος ντόρος για παράδειγμα έγινα από την πρώτη μέρα παρουσίας του Μίτσελ στου Ρέντη σχετικά με τον Κώστα Φορτούνη. Πολλοί μάλιστα συνδύασαν μία φωτογραφία της ΠΑΕ με τους δύο άνδρες, ώστε μήνυμα επιστροφής του Έλληνα άσου, παρότι το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει από τότε πως ο προπονητής ούτε στην πρώτη του θητεία… τρελαινόταν με τον «Φόρτου». 



Παρότι λοιπόν πέρασαν οι μέρες και ο παίκτης συνέχισε να προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα, δεν έχει μπει στην αποστολή και δύσκολα θα χωρέσει, τουλάχιστον σε σημαντικό παιχνίδι, καθώς ο κόουτς δεν τον πιστεύει, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή. Δεν έχει πειστεί ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και ότι μπορεί να του δώσει κάτι παραπάνω από όσους παίζουν στη θέση του.

Από εκεί και πέρα, ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε έχει… παγιωθεί εκτός αποστολής, καθώς ο Ισπανός δεν θεωρεί πως είναι ο εξτρέμ που μπορεί να του δώσει στο γήπεδο αυτά που ζητάει από τους ακραίους του, παρότι πρόκειται για καλοκαιρινή μεταγραφή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τζος Μπόουλερ, στον οποίο έχει εξηγήσει πολλές φορές ότι για να πάρει ευκαιρίες με τα ερυθρόλευκα, θα πρέπει να σταματήσει να είναι ατομιστής.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί η περίπτωση του Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος μετά το χοντρό επεισόδιο με την Καραμπάγκ στο Europa League, βρίσκεται εκτός αποστολής, όπως συνέβη και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Για τον Σενεγαλέζο δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία και αυτό που «βγαίνει» από το ρεπορτάζ, είναι πως έχει παραπονεθεί για κάποιες ενοχλήσεις. Όσοι γνωρίζουν όμως πράγματα στου Ρέντη, αναφέρουν πως ο παίκτης έχει τεράστιο ψυχολογικό βάρος μετά το σκηνικό με τον κόσμο, ενώ και ο προπονητής ακόμα δεν τον έχει… συγχωρέσει. Κάποιοι μάλιστα προχωρούν το θέμα και ισχυρίζονται ότι δεν είναι σίγουρο πως θα τον ξαναδούμε μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ!




Στα πιο… φρέσκα, στο Λιμάνι υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Μαρσέλο, ο οποίος λόγω μίας υποτροπής έμεινε εκτός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ πιστεύει στις δυνατότητές του και επιμένει να τον χρησιμοποιεί παρότι είναι ακόμα ανέτοιμος, ωστόσο το νέο πρόβλημα θα τον πάει ακόμα πιο πίσω. Ανέτοιμος είναι όμως και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από έναν μικροτραυματισμό και δύσκολα θα παίξει μέχρι τον Γενάρη. Τουλάχιστον με την πρώτη ομάδα, καθώς στις σκέψεις του προπονητή είναι να τον στείλει στη β’ ομάδα για να πάρει χρόνο!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.