Ads Top

«Ανατροπή με Μπέικον στον Παναθηναϊκό!»


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Θα γίνει τελικά η μεταγραφή; Δείτε όλα όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες..

Ο Αμερικανός άσος θα είναι η νέα μεταγραφική βόμβα στο ΟΑΚΑ. Η αγωνιστική κατάσταση του Τριφύλλι θέλει... ηλεκτροσόκ και ως τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί η μεταγραφή Μπέικον.




Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει αρκετά άσχημα τη φετινή χρονιά στο μπάσκετ και το... αποκορύφωμα των κακών εμφανίσεων ήρθε ενάντια στην Άλμπα Βερολίνου, με τους Γερμανούς να κάνουν ότι θέλουν ενάντια στο σύνολο του Ράντονιτς και να το κερδίζουν με 29 πόντους.

Όπως είναι λογικό στην προπόνηση της Πέμπτης οι παίκτες των πράσινων έγιναν αποδέκτες των έντονων παρατηρήσεων του Ντέγιαν Ράντονιτς! Ο προβληματισμός που υπάρχει για το ρόστερ και το πως παίζει η ομάδα απαιτεί... δραστικά μέτρα. Και ως δραστική μπορεί να θεωρηθεί η κίνηση της απόκτησής του Ντουέιν Μπέικον, μιας και ο έμπειρος Αμερικανός άσος είναι εδώ και αρκετές ημέρες ελεύθερος και αναζητάει την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, την ώρα που αυτό δεν προβλέπεται να γίνει στο ΝΒΑ, μιας και οι Λέικερς δεν τον επέλεξαν τελικά.



Μια προοπτική θα ήταν το να επιστρέψει στην Μονακό, ωστόσο με Μπλόσομγκειμ και Ντιαλό οι Γάλλοι είναι ικανοποιημένοι, οπότε μένουν οι πράσινοι. Ο Μπέικον πέρυσι στην Ευρωλίγκα είχε 14 πόντοι, 3.1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 44/105 τρίποντα (41.9%). Νούμερα εξαιρετικά για... rookie season στην Ευρωλίγκα και αρκετά ελπιδοφόρα για τον Παναθηναϊκό. 

Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επικοινωνία και δεν αποκλείεται να έρθει άμεσα συμφωνία, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την λογική να λέει ότι θα επέλθει συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρόνιας. Εξάλλου, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνει κάτοικος της Αθήνας.

Τραγική επίθεση στην χρονιά

Oι παίκτες του «Εξάστερου» στο ματς ενάντια στην Άλμπα πέτυχαν μόλις 65 πόντους, με τα ποσοστά τους να είναι και πάλι τραγικά, αφού μέτρησαν 12/40 δίποντα (30%) και 14/24 βολές (58,3%). Την ίδια στιγμή μάλιστα που σε σχέση με τα προηγούμενα ματς είχαν καλύτερη επίδοση στα τρίποντα με 9/22 (40,9%).  



Στην Γερμανία αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά το πολύ σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση  που έχει η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, που στις 4 ήττες που έχει σημειώσει μέχρι τώρα στην έναρξη της σεζόν μετράει 62,5 πόντους μέσο όρο!

Τα πράγματα σώθηκαν... κάπως με τους 68 πόντους στην ήττα του «τριφυλλιού» από τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός σημείωσε 52 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup. 65 πόντους στο κάζο της Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στον Άρη, όση ήταν η επιθετική επίδοση της ομάδας και στο Βερολίνο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.