Ads Top

Μπαρτζώκας: «Δεν παίξαμε καλά απόψε...»


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις δύο άμυνες και το καλάθι του Κώστα Σλούκα που έκριναν τον αγώνα - Στάθηκε όμως και σε όσα δεν του άρεσαν στην εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν προσγειωμένος, παρά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center, εντοπίζοντας παράλληλα την ατέλεια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.




Ο Ολυμπιακός πέρασε από το WiZink Center, με τον Κώστα Σλούκα να σκοράρει με 3'' για το τέλος και τον Έντι Ταβάρες να αστοχεί στην τελευταία κατοχή του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 3/3 στην EuroLeague, διατηρήθηκαν στην κορυφή, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκέφτεται μόνο αυτά που έρχονται. Εν προκειμένω ο αγώνας με την Μπασκόνια, που είναι επίσης αήττητη.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά. Γιατί το είπε αυτό; Επειδή οι ερυθρόλευκοι είχαν 28% από την περιφέρεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:



"Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, όπως το περίμεναν όλοι. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με μεγάλο σκορ, οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά για να πάρουν τη νίκη. Τελικώς, οι λεπτομέρειες αποφάσισαν τον νικητή. Μία - δύο καλές άμυνες που είχαμε στα τελευταία λεπτά και φυσικά το νικητήριο καλάθι από τον Κώστα Σλούκα, αποφάσισαν τον αγώνα. Δεν παίξαμε καλά απόψε, ειδικά στην άμυνα. Όπως αντίστοιχα δεν σουτάραμε καλά την μπάλα, το ποσοστό μας ήταν πολύ χαμηλό, με 28% στο τρίποντο. Βάλαμε μόνο 6 τρίποντα, παρότι είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ.



Πιστεύαμε πως αν μπορούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως έγινε τελικώς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ήταν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Ειδικά εδώ, στη Μαδρίτη, είναι πάντα δύσκολα. Φυσικά, θα πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί την Παρασκευή έχουμε ακόμη ένα απαιτητικό παιχνίδι".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.