Ads Top

«Η μεγάλη δικαίωση ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου με παικταρά!»


Γιατί στον ΠΑΟΚ πλέον αισθάνονται δικαιωμένοι - Ποιοι ξεχώρισαν στο Καραϊσκάκη, για ποιον υπάρχει έντονος προβληματισμός..
Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο διπλό επί του Ολυμπιακού και γιατί πρέπει οι Θεσσαλονικείς να αισθάνονται δικαιωμένοι. 




Οι πιτσιρικάδες που φτιάχνουν χαρακτήρα για το μέλλον και γιατί προβλημάτισε ο Κροάτης γκολκίπερ.

Δεν έχει σημασία που υπέφερε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ούτε που δεν μοιάζει ικανός να "χτυπήσει" τον τίτλο φέτος. 

Η αποψινή νίκη του ΠΑΟΚ στο Φάληρο είναι μία από αυτές που φτιάχνουν τον χαρακτήρα μίας ομάδας και της δίνουν το έναυσμα να αισοδοξεί για το μέλλον.

Το νεανικό σύνολο του Δικεφάλου απάντησε στην σκληρή κριτική των τελευταίων εβδομάδων με τον καλύτερο τρόπο. 



Ένα απολαυστικό διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού, που άλλαξε μέσα σε μία νύχτα το κλίμα στην ομάδα, διαλύοντας την εσωστρέφεια.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι το πώς οι Θεσσαλονικείς πήραν αυτή τη νίκη, δηλαδή αναδεικνύοντας νέους πρωταγωνιστές και νεαρούς παίκτες, οι οποίοι ανδρώνονται μέσα από τέτοια αποτελέσματα. 

Δεν είναι λίγο πράγμα για τον ΠΑΟΚ να νικά στο Φάληρο, έχοντας παραταχθεί με τους νεαρούς Λύρατζη, Κουλιεράκη και Τσαούση στην άμυνα.



Ο Κουλιεράκης έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι το γιατί ήρθε... από το πουθενά για να γίνει βασικός, ενώ ο Τσαούσης περιόρισε αισθητά τον Γκάρι Ροντρίγκες. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το νικητήριο γκολ του Νάρεϊ προήλθε από συνεργασία των Κουλιεράκη και Λύρατζη στη δεξιά πλευρά, με τους δύο παίκτες να βγάζουν και επιθετικές αρετές!

Όσο για τον Νάρεϊ, δικαιώνει απόλυτα την επιμονή του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να παρατήσει την υπόθεση εξαιτίας των "τερτιπιών" της Φορτούνα Ντίσελντορφ στις διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για τον πιο επιδραστικό παίκτη της ομάδας τη φετινή σεζόν, αυτόν που της έχει χαρίσει τους περισσότερους βαθμούς και αυτόν που "μίλησε" με γκολάρα στο μεγαλύτερο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής.

Φυσικά, επαναλαμβάνουμε ότι η αποψινή επικράτηση ήταν περισσότερο νίκη χαρακτήρα και δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα ούτε να "κρύψει" τα αγωνιστικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν. Όπως προαναφέραμε, ο Δικέφαλος του Βορρά υπέφερε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και αδυνατούσε να βγάλει την μπάλα από την περιοχή του στην ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού κατά διαστήματα. Αξίζει και πρέπει να πάρουν τα εύσημα οι αμυντικοί για ορισμένες ηρωικές επεμβάσεις τους, πρέπει όμως να ααναγνωρίσουμε πως οι ευκαιρίες που επέτρεψαν στον Ολυμπιακό ήταν πολλές και αν οι Ερυθρόλευκοι τις εκμεταλλεύονταν, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Παράλληλα, προβληματισμό προκάλεσε η εμφάνιση του γκολκίπερ Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος παρουσίασε πρωτοφανή αστάθεια για τα δεδομένα του τη φετινή σεζόν και έδειξε πως ενώ είναι εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια, έχει μεγάλο ζήτημα στις εξόδους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.