Ads Top

Ανατροπή στον Ολυμπιακό: «Τελειωμένος» με Κορμπεράν, βασικός με Μίτσελ!


Άλλαξαν όλα για τον «κομμένο» του Κορμπεράν μετά την έλευση Μίτσελ..

Ο παίκτης που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες δεν υπολογιζόταν από τον Κάρλος Κορμπεράν και τώρα, είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει περισσότερο παντός άλλου στου Ρέντη ο Μίτσελ.




O Μάριος Βρουσάι είναι ο ποδοσφαιριστής, που έχει κερδίσει για τα καλά τον Μίτσελ από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις του Ισπανού στου Ρέντη.

Υπήρχε μία παραφιλολογία όταν ανέλαβε ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό, πως οι πρώτοι τρεις που θα έκοβε θα ήταν οι Βρουσάι, Ανδρούτσος και Κούτρης. 

Ο διεθνής εξτρέμ όμως όχι μόνο παρέμεινε στο ρόστερ, αλλά στο ντεμπούτο του Μίτσελ απέναντι στον Ατρόμητο στο Φάληρο αγωνίστηκε μάλιστα και βασικός. 



Η τελευταία φορά που είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στις 17 Μάϊου του 2022, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των περσινών πλέι-οφ και στο 3-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ρόλος του Βρουσάι στο ρόστερ πλέον αναμένεται να είναι αρκετά ενεργός, όσο βέβαια αυτό το επιτρέπει η ταυτόχρονη συνύπαρξη πολλών καλών παικτών μεσοεπιθετικά για τον Ολυμπιακό, όπως χαρακτηριστικά καθίστανται οι Χάμες, Μπιέλ, Ροντρίγκες και δευτερευόντως Μπόουλερ και Ντε λα Φουέντε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.