Ads Top

«Ετοιμάζει πώληση 8.5 εκατ. ευρώ τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ!»


Έτοιμος να γεμίσει τα ταμεία του ΠΑΟΚ είναι Έλληνας άσος  - Κοντά σε μεγάλη πώληση ο Δικέφαλος - Τι «παίζει» και με Κουλιεράκη για καλοκαίρι - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα

Το προχωρημένο ενδιαφέρον για Έλληνα άσο και οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Για ποιον ποδοσφαιριστή περιμένουν σύντομα μεγάλη πρόταση στην Τούμπα και γιατί είναι σίγουροι πως μετά το τέλος της σεζόν, θα μπορέσουν να δώσουν με περισσότερα από 10 εκατομμύρια και τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.




Τί ... σχέση μπορεί να έχουν ο Τζόλης με τον Κουλιεράκη και ο Γιαννούλης με τον Λύρατζη; Εκτός από τον ΠΑΟΚ (πρώην και νυν) και ότι προέρχονται από την Ακαδημία του "δικεφάλου", βεβαίως βεβαίως...

>>> Μπορούν να αποτελέσουν τις επόμενες περήφανες πωλήσεις του κλαμπ, αυτή την φορά όμως, όχι με την σφραγίδα Ρέμπε αλλά του Μπότο!!

>>> Οι  Λύρατζης/ Κουλιεράκης όχι μόνο είναι αντίστοιχα πρότζεκτ με εκείνα των δυο πρώην συμπαικτών τους αλλά μέσα στην τρέχουσα σεζόν κοστολογούνται πάνω/ κάτω με ανάλογα ποσά με εκείνα που έφυγαν οι Γιαννούλης/Τζόλης και ενδεχομένως να την... κάνουν από την Τούμπα με την αντίστοιχη σειρά: πρώτα ο μπακ, μετά ο στόπερ!

>>> Κόσμος και κοσμάκης από τις ξένες πιάτσες ατζέντηδων και σκάουτς ήταν στο "Καραϊσκάκης" την Δευτέρα και θα ξαναέρθουν σε λίγες ημέρες στην "Αγιά Σοφιά" για Λύρατζη/Κουλιεράκη, για εκ νέου "τσεκαρισμα"/σκαναρισμα!

>>> Βλέπετε και το όνομα του 22χρονου που ανήκει στο κορυφαίο μαναταζερικό Γραφείο της BASE και το όνομα του 19χρονου που συνεργάζεται με τον κορυφαίο Έλληνα ατζέντη Πασχάλη Τουντούρη, "παίζουν" πλέον πολύ έντονα σε όλη την Ευρώπη.



>>> Κάτι άλλωστε που γνωρίζει πολύ καλά - το εισπράττει συνεχώς - ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Και στην Ιταλία που βρέθηκε πρόσφατα κι από την πατρίδα του αλλά κι από την Γερμανία!!

>>> Δεν είναι τυχαίο πως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την σούπερ εμφάνιση του Λύρατζη αλλά και την "ειδική αποστολή" Μπότο στο εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ προχωράει άμεσα την υπόθεση νέου συμβολαίου/με υπερδιπλασιασμό αποδοχών στον Καβαλιώτη μπακ.

>>> Μια υπόθεση που είχε ... παγώσει από τον Αύγουστο, με την πλευρά Λύρατζη δικαιολογημένα κάπου να νιώθει αδικημένη αφού το κλαμπ έκανε νέο πολύ υψηλότερο συμβόλαιο στον Κούτσια (που ο Λουτσέσκου τον έστειλε δανεικό στον Βόλο) κι αυτόν τον... ξέχασαν παρότι βασικός κι αναντικατάστατος στην ομάδα και στο γκρούπ του Ρουμάνου κόουτς!!

>>> Το τάιμινγκ ,λοιπόν, της εσπευσμένης... στροφής / "επιστροφής" στην πρόωρη ανανέωση του (σαφώς αδικημένου μισθολογικά) Λύρατζη - το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2025 - σαφώς προκαλεί... υποψίες.

>>> Στην πιάτσα agents λένε πως ο Μπότο έχει ενημερωθεί και συζητήσει επισήμως για το προχωρημένο/ πολύ σοβαρό ενδιαφέρον συγκεκριμένης ξένης ομάδας, σε βαθμό που τον Δεκέμβριο περιμένει να μετουσιωθεί σε πρόταση. Φροντίζει έτσι έγκαιρα να...δέσει το γάιδαρό του με τον Λύρατζη. Και κυρίως να δικαιολογήσει το υψηλό transfer fee που θα ζητηθεί από το κλάμπ!

>>> Πόσο πουλήθηκε ο μπακ Γιαννούλης στην Νόργουιτς το 2021; Καλοκαιρινό transfer fee 7.500.000 ευρώ  συν χειμερινό loan fee 1.000.000 ευρώ που προηγήθηκε. Στο σύνολο δηλαδή 8.500.000 πήραν οι Σαββίδηδες απο τον Γιαννούλη...

>>> Χοντρικά, λοιπόν, η ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ με τόσα (από 7 μέχρι 8,5 εκατ.) θα πουλούσε και τον Λύρατζη. Ακόμη και τον Γενάρη, που περιμένουν να έρθει η πρόταση για τον διεθνή δεξιό μπακ. Θεωρητικά πάντως ο ΠΑΟΚ - που στο νέο συμβόλαιο του Λύρατζη δεν θα βάλει μπάι άουτ - ζητάει 10.000.000 ευρώ. Αυτό το ποσό βέβαια δεν θα το βρει ποτέ...



>>> Όσον αφορά στον Κουλιεράκη, αυτός και λόγω θέσης και κυρίως ηλικίας, "πουλάει" τρελά στις ευρωπαϊκές πιάτσες. Ο ΠΑΟΚ του έχει βάλει καρτελάκι με 15.000.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι! Τι εκτιμάει με βάση τις πηγές της η στήλη; Πως αν φέρει τα λεφτά του Τζόλη (12.000.000 ευρώ) συν ένα  αξιοπρεπές ποσοστό μεταπώλησης θα του ... βάλουν κορδέλα. Για το καλοκαίρι μιλάμε, έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη επαγγελματική σεζόν ως βασικός στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

>>> Στην Τούμπα πλέον εφαρμόζουν - και πολύ καλά κάνουν - να πουλάνε τους παίκτες που βγάζει η Ακαδημία τους και κυρίως όταν η τιμή τους βρίσκεται στο pic της. Το έκαναν το καλοκαίρι του 2021 με τον Τζόλη, στο ασύλληπτο ποσό των 12.000.000 και δικαιώθηκαν πανηγυρικά από την εξέλιξη του.

>>> Αν επέμεναν στα 15 και 20 εκατ. και ο Τζόλης θα τους είχε ξεμείνει και τώρα ενδεχομένως δεν θα έπιαναν όχι 12 αλλά ούτε 3 εκατομμύρια...

>>> Σημειολογικά οι περιπτώσεις Λύρατζη/Κουλιεράκη έχουν κι άλλη ομοιότητα με εκείνες των Γιαννούλη/Τζόλη. Όπως τότε ο ένας είχε Έλληνα ατζέντη ( ο Γιαννούλης τον Βασίλη Παναγιωτάκη) και άλλος ξένο Γραφείο - κολοσσό (o Τζόλης την Wasserman) έτσι και τώρα ο Κουλιεράκης έχει τον Πασχάλη Τουντούρη και ο Λύρατζης της Base.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.