Ads Top

«Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και τώρα κοστίζει 75 εκατ. ευρώ!»


Απίστευτο και όμως αληθινό - Δείτε για ποιον πρόκειται, αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και τώρα... αξίζει 75 εκατομμύρια ευρώ!

Αδιανόητη η ρήτρα στο συμβόλαιό του!

«Χαμός» με τον πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ στη Βραζιλία




Ο Πέντρο Ενρίκε έχει γυρίσει στην πατρίδα του για την Ιντερνασιονάλ, και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φλουμινένσε, με την ομάδα του να μην έχει καμία πρόθεση να τον αποχωριστεί.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του προέδρου της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος, μέσω των οποίων αποκάλυψε την «τρελή» ρήτρα με την οποία έχει δέσει τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως: 

«Δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στην Ιντερνασιονάλ για τον Πέδρο Ενρίκε. Η ρήτρα του συμβολαίου του είναι 380 εκ. Ρεάλ ( 75 εκ. ευρώ! ) για την εγχώρια αγορά και 60 εκατομμύρια ευρώ για την ξένη αγορά. Ό,τιδήποτε άλλο είναι ικασίες που δεν συνεισφέρουν τίποτα καλό ούτε στο κλαμπ ούτε στον ποδοσφαιριστή».



Την ίδια ώρα η Φλαμένγκο φαίνεται διατεθειμένη να υπερδιπλασιάσει τον μισθό του 32χρονου, με τους ανθρώπους της Ιντερνασιονάλ να εμφανίζονται έξαλλοι που έγινε προσέγγιση πρώτα στην πλευρά του παίκτη, και να εμφανίζονται έτοιμοι να του βελτιώσουν τις απολαβές, φτάνοντας τες σε «ευρωπαϊκά» επίπεδα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.