Ads Top

«Όταν πληροφορήθηκα ότι...»: Αυτός είναι ο λόγος που ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε την υπεράσπιση του 53χρονου


Ο λόγος που ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 53χρονου στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο..

«Για μένα το κριτήριο δεν υπήρξαν ποτέ τα χρήματα και τότε που δεν είχα»




Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού κατά συρροή και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, με τον 53χρονο κύριο κατηγορούμενο (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις μέσα από την φυλακή) να ζητά τις νομικές υπηρεσίες του Αλέξη Κούγια, με τον ποινικολόγο ωστόσο να αρνείται.


Ο λόγος που ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 53χρονου



Ο ίδιος συγκεκριμένα μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 18/10 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όπως είναι γνωστό προσκλήθηκα να αναλάβω την υπόθεση. Έχω αναλάβει δύσκολες υποθέσεις στην καριέρα μου. Το κριτήριο για μένα ήταν η προσωπικότητα αυτού που αναλάμβανα. Όταν όμως πληροφορήθηκα ότι αυτό το δυστυχισμένο πλασματάκι, το οποίο δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι συνάδελφοί σας έχουν εκθέσει δημοσιοποιώντας διαλόγους που δε γνωρίζουμε αν είναι δικοί του, με τους φερόμενους ως πελάτες του, είναι μόλις ύψους ενός μέτρου και εντελώς ασθενικό.



Φαίνεται καθαρά η ηλικία του και είναι και η σωματοδομή του τέτοια, που για να ερωτοτροπήσει κάποιος μαζί του πρέπει να είναι ένας ακραίος διεστραμμένος άνθρωπος. Για μένα το κριτήριο δεν υπήρξαν ποτέ τα χρήματα και τότε που δεν είχα. Ακόμη και να μην είχα να φάω, σας το λέω στην κυριολεξία, δε θα αναλάμβανα αυτήν την υπόθεση ποτέ. Είναι θέμα δικού μου συστήματος αξιών».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.